Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ieşenii au descoperit secretul succesului: ”Trebuie să fim ca nişte spartani, războinici, gladiatori, cum vreţi voi...”

Ieşenii au descoperit secretul succesului: ”Trebuie să fim ca nişte spartani, războinici, gladiatori, cum vreţi voi...”

CSM Poli Iași

Comentarii

Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, vineri seară, pe teren propriu, scor 3-3, cu echipa Poli Iaşi, într-un meci din etapa a XXII-a a Ligii I, în care adversarii au egalat la ultima fază a jocului.

Poli Iaşi a deschis scorul prin Vega, în minutul 2. Pentru Sepsi au înscris apoi L. Fulop ’17 (penalti), Safranko ’19 şi Golofca ’42.  În minutul 77, a marcat şi Calcan, pentru oaspeţi, iar scorul final a fost stabilit de Gaitan, în minutul 90+4.

Andreas Calcan a descoperit la finalul jocului care este secretul rezutatelor bune pe care echipa sa le-ar putea obţine în acest sezon al Ligii 1: ”Asta trebuie să fie atitudinea, ăsta trebuie să fie spiritul Politehnicii Iaşi, asta am antrenat de la începutul anului şi aşa trebuie să continuăm, la fel cum am jucat primele 5 minute şi ultimele 15. Trebuie să fim ca nişte spartani, războinici, gladiatori, cum vreţi voi să-i spuneţi. Cred eu că e un punct bun, nu ne ajută foarte mult, dar cred că ultimele 15 minute ne dau speranţe pentru următorul meci, cel puţin. Vom da totul să ne calificăm în Cupă, asta e clar” a spus Andreas Calcan, la finalul jocului

Afla mai multe despre: andreas calcan 

viewscnt
Articole similare