Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ieşenii încep să-şi facă planurile pentru play-off: "Avem meciuri accesibile"

Ieşenii încep să-şi facă planurile pentru play-off: "Avem meciuri accesibile"

Fotbal intern

Comentarii

Poli Iaşi s-a impus cu 4-0 în deplasarea de la FC Voluntari, iar acum este la doar două puncte de locurile 5 şi 6, ocupate de FC Viitorul şi de FC Botoşani. Acum, pentru echipa pregătită de Flavius Stoican urmează meciurile cu principalele contracandidate, Viitorul şi Botoşani. Pe lângă aceste două partide, Iaşi mai joacă şi la Timişoara.

"Am jucat un fotbal frumos, am marcat patru goluri, sunt bucuros pentru că nu am primit gol. Însă, consider că scorul este prea drastic. Cei de la FC Voluntari au avut şi ei ocazii. Cred că suntem pe un drum foarte bun. Lucrăm la antrenamente, mă bucur că ne ies lucrurile pe care le exersăm la antrenamente.

Avem cele mai mici şanse de a prinde play-off-ul, dar noi sperăm în continuare. Avem un program care ne permite să sperăm. Nu întâlnim cele mai bune echipe din campionat, Steaua, CFR şi Craiova. Urmează un meci cu Botoşani, dacă batem, înseamnă că merităm să jucăm în play-off" , a spus antrenorul lui Poli Iaşi, Flavius Stoican.

"Cred că am făcut un meci aproape perfect, ne doream această victorie pentru a venit aproape de meciurile de play-off. Am pus presiune pe adversar încă de la început, iar rezultatul este meritat. Depinde numai de noi calificarea în play-off, avem trei meciuri accesibile. Nu ar fi o tragedie dacă nu am prinde play-off-ul, dar toţi jucătorii am vorbit şi ne-am propus să prindem play-off-ul" , a declarat Andrei Sin.

Afla mai multe despre: iasiflavius stoicanfc voluntariandrei sinfc botosani 

viewscnt
Articole similare