Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Ieşi afară!”. Boloni şi-a descărcat nervii pe un reporter după umilinţa cu AS Monaco

”Ieşi afară!”. Boloni şi-a descărcat nervii pe un reporter după umilinţa cu AS Monaco
Comentarii

Formaţia FC Metz, antrenată de Ladislau Boloni, a fost învinsă, sâmbătă, pe teren prorpiu, cu scorl de 5-2, de echipa AS Monaco, într-un meci din etapa a 27-a a campionatului Franţei.

Probleme pentru Boloni

Învingătorii au marcat prin Minamino ‘4, Akliouche ’10, Vanderson ’16 şi Balogun ’76, ’87. Pentru Metz au înscris Diallo ’78 şi Sane ’84.

Deranjat că un reporter vorbea la telefon Boloni şi a descărcat nervii şi i-a cerut jurnalistului să părăsească încăperea: ”Te rog, dacă vrei să îţi închei conversaţia la telefon, ieşi afară! Afară poţi vorbi cât de tare vrei! Mulţumesc”, a tunat Laszlo Boloni, conform presei din Franţa.

”Nu ştiu exact ce să spun. Am pierdut meciul în primele 15 minute, când ar fi trebuit să conducem cu 2-0. Am avut ocazii de gol în primele 15 minute, vorbim despre o Metz curajoasă, dar defensiva nu a dat dovadă de responsabilitate, lipsă de curaj, de comunicare. Am arătat ca nişte amatori.

Monaco a fost echipa mai puternică, mai rapidă. Au ştiu cum să profite şi cum să câştige meciul în 15 minute. În repriza a doua, am avut o evoluţie bună şi am fost răsplătiţi cu două goluri, dar apoi, din nou, apare confuzie în mintea cuiva şi se face 5-2. Nu poţi să faci aşa ceva”, a declarat antrenorul la conferinţa de presă.

Tot sâmbătă, Olympique Lyon întâlneşte pe teren propriu Reims.

Partidele Lorient – Brest, Nice – Nantes, Clermont – Toulouse, Le Havre – Montpellier, Strasbourg – Rennes şi Marseille – PSG vor avea loc duminică.

Afla mai multe despre: bolonias monacofc metz 

viewscnt
Articole similare