Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iftime exultă: ”Noi jucăm fotbal, cu echipele care joacă fotbal!” Avertisment pentru FCSB şi cuvinte mari despre Al Mawas: ”Ne-a scos!”

Iftime exultă: ”Noi jucăm fotbal, cu echipele care joacă fotbal!” Avertisment pentru FCSB şi cuvinte mari despre Al Mawas: ”Ne-a scos!”

FC Botoșani

Comentarii

Valeriu Iftime era foarte fericit după victoria echipei sale, FC Botoşani, contra lui Gaz Metan.

FC Botoşani este pe patru în Liga 1 după victoria obţinută luni în faţa lui Gaz Metan Mediaş, scor 2-1.

Valeriu Iftime crede că echipa sa se apropie cu paşi repezi de playoff. Victoria cu Gaz Metan îi dă speranţe mari principalului finanţator de la Botoşani, care avertizează inclusiv FCSB: ”Am avut mari emoţii cu terenul, când am văzut că ninge la ora 5, am zis că intru în depresie. Meci de luptă, am dat două goluri, am primit unul, suntem într-un parcurs mai normal faţă de aşteptările mele, de f mult mă gândeam să fim în play off, să fim pe 4, e adevărat că lucrurile sunt încă senisibile acolo. Mai trebuie să legăm două victorii şi suntem aproape în play off. Ce ar fi o imensă performanţă pentru Botoşani. Dacă am putea câştiga la UTA, după care vine FCSB acasă şi trebuie să le dăm o lecţie şi lor şi atunci lucrurile sunt clarificate, aşa cred” 

El s-a declarat mulţumit de Mohames al Mawas, cel care a declanşat o adevărată isterie printre fanii sirieni. Iftime a comentat imediat după meci discuţia aprinsă dintre Keyta şi Al Mawas pentru executarea unui penalty: ”Noi jucăm fotbal cu echipele care joacă fotbal, noi am luat bătaie de la Craiova din cauza arbitrajului. Sunt super mulţumit de ce s-a întâmplat în seara asta, un meci de luptă şi un meci la care Botoşani a arătat că ştie fotbal, ştie să şi lupte, să ţină şi de rezultat. Al Mawas e înnebunit să dea un 11 metri, Keyta e primul care bate, aşa a stabilit Marius. La un meci cu Dinamo, Al Mawas chiar s-a supărat că nu a executat el, însă Al Mawas ne-a scos, are 6 puncte, un gol excepţional”

Despre starea gazonului de la Botoşani, finanţatorul moldovenilor explică: ”Totul depinde de natură, de Dumnezeu, el nu e îngheţat, e ok. Povestea e că dacă n-ai soare, n-ai cum...nu înseamnă că dacă ai încălzire în gazon, iarba creşte dacă afară sunt -10 grade. Ştiu că vor fi nişte nopţi înfiorătoare. Oricât de bună ar fi încălzirea, el îngheaţă 2 cm la suprafaţă”
 

Afla mai multe despre: valeriu iftime 

viewscnt
Articole similare