Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Igor Surkis a dezvăluit când îi expiră contractul lui Mircea Lucescu: "Să-i dea Dumnezeu sănătate"

Igor Surkis a dezvăluit când îi expiră contractul lui Mircea Lucescu: "Să-i dea Dumnezeu sănătate"
Comentarii

Dinamo Kiev anunţa în iunie că Mircea Lucescu a semnat un nou contract până în 2023. Un jurnalist ucrainean a scris ulterior că, de fapt, noul său contract este până în 2024, informaţie confirmată de patronul clubului Dinamo, Igor Surkis, în presa din ţara vecină.

Surkis a explicat şi de ce i-a făcut un contract atât de lung antrenorului român, care a preluat echipa în vara anului 2020.

"De ce i-am prelungit contractul până în 2024? Să-i dea Dumnezeu sănătate! Dacă mâine jucătorii mei ar afla că Lucescu pleacă la finalul sezonului, ce atitudine vor mai avea ei faţă de muncă? Nu se vor gândi ei că mâine vine alt antrenor?

La începutul campionatului, Lucescu nu a putut asista la meciuri şi asta i-a afectat enorm pe tinerii jucători. Numai analizele lui, pregătirea pe care o face, toate aceste detalii ne oferă posibilitatea de a obţine rezultate pozitive.

Fără el, nu-mi imaginez cum s-ar putea dezvolta echipa. Astăzi sunt mulţumit de munca echipei, îmi scot pălăria în faţa lui Lucescu, la vârsta lui să lucrezi aşa...", a declarat Surkis.

După nouă etape scurse din acest sezon, Dinamo Kiev conduce în clasament, cu 25 de puncte din 27 posibile. Pe locul al doilea este marea rivală, Şahtiro Doneţk, cu 22 de puncte.

Totuşi, Şahtior l-a privat pe Lucescu de un trofeu, săptmâna trecută, după ce a învins-o clar, cu 3-0, pe Dinamo, în Supercupa Ucrainei.

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare