Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi cedează Voluntari locul lui Dinamo? Ioan Andone a anunţat ce se întâmplă dacă dinamoviştii retrogradează: "Niciodată în istorie nu a fost o situaţie ca acum"

Îi cedează Voluntari locul lui Dinamo? Ioan Andone a anunţat ce se întâmplă dacă dinamoviştii retrogradează: "Niciodată în istorie nu a fost o situaţie ca acum"

Dinamo București

Comentarii

Se pare că FC Voluntari are o abordare diferită în acest sezon, dacă Dinamo Bucureşti va retrograda. În august anul trecut, preşedintele clubului ilfovean, Ioan Andone, susţinea că exista posibilitatea ca locul din prima ligă să-i fie cedat echipei din "Ştefan cel Mare".

Dinamo, în locul lui FC Voluntari în Liga 1?

După trei etape din play-out-ul Ligii 1, Dinamo Bucureşti e pe loc direct retrogradabil, cu 15 puncte. "Câinii" sunt la şase puncte în spatele lui Gaz Metan, ultima echipă care rămâne în prima ligă. 

De această dată, FC Voluntari nu pare a mai fi dispusă să-şi cedeze locul în Liga 1 pentru Dinamo. Ioan Andone a dezvăluit că implicarea spaniolilor în conducere ar fi problema. 

"Anul trecut, cred că a fost altceva. Sincer, am avut o discuţie cu domnul primar Florin Pandele, care e dinamovist, şi spunea că îi pare rău de ce se întâmplă şi era dispus să-i cedeze locul lui Dinamo. 

Acum, probabil, că nu am mai discutat despre acest lucru, e mai delicată situaţia. Le cedezi locul unor spanioli pe care nu îi vede nimeni, nu îi simte nimeni? E o situaţie extrem de grea pentru club. Niciodată în istorie nu a fost o situaţie ca acum. 

În plus, eu spun că lotul pe care îl are Dinamo s-ar putea bate să câştige play-out-ul. Nu zic să fie în play-off, dar să se bata pentru primul loc în play-out. La ce lot au, la ce jucători au, trecuţi pe la echipa naţională, striaini cu experienţă... Dar sunt probleme mari acolo", a declarat Ioan Andone la Ora exacta în sport.

FC Voluntari a fost pregătită de o mutare istorică

Pe finalul sezonului trecut, Dinamo ar fi putut rămâne în Liga 1, datorită lui FC Voluntari. În cele din urmă, s-a trecut la un sistem cu 16 echipe, iar alb-roşii s-au salvat: "Dacă va retrograda Dinamo, îmi spunea că noi, Voluntari, ar trebui ţinem în viaţă brand-ul ăsta şi să le cedăm locul în Liga 1. Da (n.r. - se poate realiza), decizia e a domnului primar, a Consiliului Local şi ne cedăm locul.

Pentru noi nu ar fi o problemă, suntem un club nou, o putem lua de la început, ai juniori, ai copii, îţi faci echipă tânără şi începi să construieşti o echipă nouă. Da. Asta voiam să vă spun", declarat Ioan Andone în august 2020. 

 

Afla mai multe despre: dinamo bucurestifc voluntari 

viewscnt
Articole similare