Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îi dau 15.000 de euro". E considerat "cel mai bun din România", iar Gigi Becali îi oferă contractul la FCSB

"Îi dau 15.000 de euro". E considerat "cel mai bun din România", iar Gigi Becali îi oferă contractul la FCSB

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a început să-şi facă lista cu dorinţe pe care o va activa odată cu titlul pe care-l poate câştiga în Superliga. Afaceristul pregăteşte transferuri importante pentru a ataca grupele Champions League, însă vrea să rezolve şi situaţie din interiorul lotului.

Gigi Becali îi propune 15.000 de euro unui fotbalist! Îl doreşte la FCSB pentru cupele europene

FCSB a învins Universitatea Craiova, scor 2-0, în a treia etapă a play-off-ului şi s-a distanţat la 10 puncte de CFR Cluj, care ocupă locul secund. 

La scurt timp după victoria de pe Arena Naţională cu oltenii, Gigi Becali a oferit primele declaraţii, iar euforic a anunţat ce transferuri vrea să facă la FCSB. Câştigarea campionatului i-ar permite echipei să atace grupele Champions League din preliminarii. 

Louis Munteanu, Denis Alibec, Mitriţă, Otele sau Rafa Mujica sunt fotbaliştii puşi pe listă de Gigi Becali, pentru a întări ofensiva. Finanţatorul pregăteşte inclusiv mutări în defensivă şi linia de mijloc, însă se gândeşte să-şi asigure şi unul dintre cei mai importanţi fotbalişti din ultimele sezoane. 

Considerat "cel mai bun fundaş stânga din România din ultimii ani" de Mihai Stoica, Risto Radunovic mai are contract cu FCSB până în iarnă, iar Gigi Becali e pregătit să-i ofere siguranţa de care are nevoie fundaşul stânga. 

"O să-i propunem acum prelungirea lui Radunovic. O să-i pun 15.000 (n.r. - de euro), că are 30 de ani. Îi dai 20.000 unuia când are 20, 23 de ani, când nu mai câştigi bani de pe el cum să-i dai 20.000? Îi dau 15.000, 15.000 îi dau", a declarat finanţatorul FCSB, Gigi Becali, la Prima Sport.  

132 de meciuri, 5 goluri şi 13 pase decisive sunt cifrele lui Risto Radunovic la FCSB

Afla mai multe despre: gigi becalitransferuri gigi becaliristo radunoviccontract risto radunovic 

viewscnt
Articole similare