Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi fac ochi dulci lui Pogba! Un titular de la Real Madrid anunţă: ”Este un fotbalist extraordinar. E compatibil cu oricine de la noi”

Îi fac ochi dulci lui Pogba! Un titular de la Real Madrid anunţă: ”Este un fotbalist extraordinar. E compatibil cu oricine de la noi”

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid este interesată de transferul lui Paul Pogba. La o săptămână distanţă de la avansurile pe care clubul blanco i le-a făcut francezului prin Zidane, a venit acum rândul unui titular să vorbească la superlativ despre campionul mondial.

”La Real Madrid trebuie să vină cei mai buni fotbalişti din lume. Clubul va decide cine va fi transferat, dar este clar că atât Hazard cât şi Pogba sunt doi fotbalişti uriaşi” a mărturisit Casemiro, brazilianul care joacă titular în formula lui Zinedine Zidane.

Antrenorul francez declarase în urmă cu câteva zile că Pogba este binevenit la Real Madrid, dacă este interesat de un transfer pe Bernabeu. Brazilianul Casemiro a continuat în aceeaşi direcţie ca şi antrenorul său.

”Dacă sunt compatibil cu Pogba? Cred că un fotbalist ca el este compatibil cu oricine, pentru că este un jucător extraordinar. Dacă va ajunge la Real Madrid va fi binevenit. Momentan însă joacă pentru un alt club şi cred că trebuie să arătăm respect unei echipe ca Manchester United” a mai adăugat starul brazilian.

Pogba ar vrea să plece de la Manchester, susţine presa engleză, iar Real Madrid ar fi prima sa variantă de transfer. Prin intermediul agentului său, campionul mondial şi-a făcut deja cunoscute pretenţiile financiare: vrea un salariu de 16 milioane de euro pe an! Pe madrileni, transferul lui Pogba i-ar putea costa 125 de milioane de euro, mai scrie presa britanică. 

Afla mai multe despre: casemiropogba 

viewscnt
Articole similare