Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi întoarce spatele lui Dan Petrescu? Lacina Traore a refuzat prelungirea contractului cu CFR Cluj şi se gândeşte să plece. Cu ce cluburi discută ivorianul

Îi întoarce spatele lui Dan Petrescu? Lacina Traore a refuzat prelungirea contractului cu CFR Cluj şi se gândeşte să plece. Cu ce cluburi discută ivorianulgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Atacantul celor de la CFR Cluj, Lacina Traore, nu şi-ar mai dori să continue alături de formaţia lui Dan Petrescu, fiind în contact cu mai multe formaţii din Belgia.

Presa franceză anunţă că ivorianul Lacina Traore este pe cale să părăsească România în următoarea perioadă de transferuri, fiind urmărit de mai multe formaţii din Belgia.

"Situaţia sa: este la final de contract cu clubul român CFR Cluj, i-a fost oferită prelungirea contractului pe încă doi ani. Cu toate acestea, înaltului atacant îi stă capul în alte părţi. Unde ar putea ajunge în următoarea perioadă de transferuri: în Belgia, unde este urmărit de mai multe cluburi", anunţă "Teles Relay".

Lacina Traore este una dintre cele mai inspirate "găselniţe" ale conducătorilor de la CFR Cluj din toate timpurile. A fost adus în 2008, pentru doar 50.000 de euro de la Stade d'Abidjan, din Coasta de Fildeş, iar după doar trei sezoane era vândut pentru 6 milioane de euro la Kuban Krasnodar, fiind al doilea cel mai bine vândut jucător din istoria clubului.

A urmat apoi un periplu prin Europa, pe la Anzhi Mahachkala (18 goluri), Everton (1 gol), AS Monaco (11 goluri), CSKA Moscova (6 goluri), Sporting Gijon (2 goluri), Amiens (niciun gol), Ujpest (3 goluri) şi din nou la CFR Cluj. În total, în schimbul fotbalistului s-au plătit peste 34 milioane de euro.

Lacina Traore s-a întors la CFR Cluj în vara anului 2019, însă nu a jucat atât de mult pe cât ar fi vrut. A adunat 18 meciuri, în care a marcat 2 goluri şi oferit 2 pase decisive. Acesta poate fi şi motivul pentru care Traore şi-ar dori să părăsească România, dar cu siguranţă şi aspectul financiar. În campionatul Belgiei, salariile sunt mai mari decât cele oferite în România.

Îi întoarce spatele lui Dan Petrescu? A refuzat prelungirea contractului cu CFR Cluj şi se gândeşte să plece

Faptul că ezită să semneze prelungirea contractului, denotă faptul că jucătorul nu pare să mai ţină cont de dorinţa antrenorului său de suflet, Dan Petrescu, semn că relaţiile dintre cei doi s-au răcit în ultimele luni. Tehnicianul român a avut întotdeauna cuvinte de laudă la adresa lui Lacina, chiar şi atunci când erau momente tensionate.

"Traore a venit din copac la CFR Cluj, ştiţi asta? Din copac. În copac stătea, nu a jucat fotbal de 5 ani. Şi a venit Dan Petrescu şi l-a luat şi a dat gol cu Craiova, a câştigat meciul cu Rennes singur, dacă nici asta nu e recondiţionare, ce mai e? E competiţia foarte mare la noi în echipă, sunt foarte mulţi atacanţi şi trebuie să decid eu cine e în formă. Chiar ieri m-a sunat Lacina să mă întrebe ce s-a întâmplat. Şi eu zic: <<Ce s-a întâmplat?>>. <<Nu aţi văzut ce scrie în ziar că ne-am certat?>>. <<Nu am văzut>>. Eu sunt foarte dur la antrenamente, ştiu eu ce zic? Eu sunt dur cu toţi. El e unul dintre jucătorii la care ţin foarte mult, el ţine la mine, avem o relaţie foarte bună. Dacă eram la 40 de ani, sigur luam foc, ţipam, urlam, aşa ziarele scriu ce vor.", a declarat Dan Petrescu despe Lacina, în urmă cu câteva luni, atunci când s-a scris de faptul că ivorianul este supărat din cauza minutelor puţine prinse în tricoul CFR-ului.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare