Experiențe împreună.
You are here:

Îi merge de minune! Liviu Antal a înscris un nou gol pentru Zalgiris în campionatul Lituaniei

Îi merge de minune! Liviu Antal a înscris un nou gol pentru Zalgiris în campionatul Lituaniei

Stranieri

Comentarii

Fotbalistul echipei Zalgiris, Liviu Antal, a înscris un gol în meciul câştigat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia FK Panevezys, în etapa a XXIII-a a campionatului Lituaniei.

Fotbalistul echipei Zalgiris, Liviu Antal, a înscris un gol în meciul câştigat, vineri, pe teren propriu, cu scorul de 5-0, formaţia FK Panevezys, în etapa a XXIII-a a campionatului Lituaniei. Antal a marcat în minutul 83. Pentru Zalgiris, Antal are deja 37 de goluri în 63 de meciuri. În total, Antal a reuşit şi 7 pase decisive pentru coechipierii săi. Este acelaşi număr de goluri marcate pe care Liviu Antal le-a marcat în Liga 1 în 160 de meciuri.

Celelalte goluri au fost înscrise de Perez ’30 (penalti), Kis ’61, ’68 şi Vareika ’87. Liviu Antal a jucat pe toată durata partidei, la fel şi celălalt român de la Zalgiris, Andrei Cordoş.

Echipa Zalgiris este lider în clasament şi calificată în play-off-ul campionatului Lituaniei. Panevezys ocupă poziţia a cincea.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe