Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | ”Îi mulţumim Simonei pentru dăruirea ei” Româncele, cu lacrimi în ochi la conferinţă

VIDEO | ”Îi mulţumim Simonei pentru dăruirea ei” Româncele, cu lacrimi în ochi la conferinţă

Tenis

România a ratat calificarea în finala FedCup, după ce perechea Monica Niculescu/Simona Halep a fost învinsă, duminică, la Rouen, cu scorul de 5-7, 6-3, 6-4, de cuplul Kristina Mladenovic/Caroline Garcia. Franţa s-a impus în faţa României, cu scorul de 3-2, în semifinalele FedCup.

”În mod normal, prima noastră opţiune la dublu era Begu - Niculescu. A doua era Halep - Niculescu.

Aveam acest plan de cu o seară înainte. Am lămurit aceste aspecte şi după accidentarea nefericită a Irinei am întrebat dacă e totul ok cu ea şi a transmis că doreşte să joace. A zis că e obosită un pic, dar că îşi doreşte să joace. S-a văzut, a jucat foarte bine, un meci care se pierde la câteva puncte. Nu ai ce să spui.

A fost un vis frumos pentru noi, nu s-a terminat, am avut o semifinală cu Frnaţa, un eveniment cum eu nu am trăit încă. Le mulţumesc fetelor pentru cum s-au dăruit. Nu avem ce să facem decât să ne încărcăm bateriile, eu mă rog pentru fete să avem un sezon bun şi să o luăm de la capăt la anul”, a spus Segărceanu la o conferinţă de presă.

Căpitanul nejucător al României nu-şi reproşează deciziile luate: ”Nu, nicio decizie. Sunt foarte mulţumit şi dacă m-ar întreba cineva dacă aş merge pe aceeaşi formulă aş face o la fel”.

Irina Camelia Begu: Nu e bine deloc. Dar nu asta contează. În momentul de faţă sunt foarte dezamăgită că nu mi-am putut ajuta echipa. Era un punct pe care trebuia sa îl iau. Ce putem spune? Doar că îi mulţumim Simonei în primul rând pentru dăruirea ei”.

Monica Niculescu: ”Îmi pare rău. Au fost doar câteva puncte diferenţe. Acele puncte le-am luat noi la Ostrava, acum nu am mai putut. Eu m-am simţit bine în teren, am simţit că nivelul meu a crescut în setul 3. Îi mulţumesc Simonei pentru ce a făcut, a luptat cu sufletul, era obosită, dar şi-a dorit foarte mult. Suporterii au fost extraordinari, am încercat să mă încarc cu energia lor cât am putut. Îmi pare rău, sunt dezamăgită şi nu pot sa zăc decât că se poate. Adică ne dorim să câştigăm acea cupă şi nu o să ne dăm bătuţi.

Am fost foarte aproape. Nu vă daţi seama cât de aproape şi îmi pare rău că nu s-a putut.

Îmi pare rău că nu am putut mai mult. Nu am ajutat-o pe Simona mai mult. Nu au mai fost mingile alea ca la Ostrava să mă arunc, poate avut şi ele, au dat foarte multe tuşe. Mi-a sărit de 2-3 ori rău. Ce să zic? E zgură şi a sărit rău de multe ori. Asta e, ce să zic.

Mulţumim suporterilor. Au fost extraordinari weekend-ul ăsta. Cred că nu mai au voce. Le mulţumim. Şi Simonei şi echipei, au crezut în noi. Ce să zic...”

viewscnt
Articole similare

internet tv

5 euro/
luna

Vreau oferta