Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi pregăteşte ceva? Simona Halep i-a dat unfollow lui Darren Cahill. Gestul este surprinzător

Îi pregăteşte ceva? Simona Halep i-a dat unfollow lui Darren Cahill. Gestul este surprinzătorgalerie foto

Tenis

Comentarii

Simona Halep nu îşi mai urmăreşte antrenorul pe reţelele de socializare. Liderul mondial i-a dat unfollow australianului Darren Cahill pe Instagram, în mod neaşteptat, ceea ce ar putea însemna că relaţia dintre cei doi s-a răcit.

Liderul mondial urmărea doar două persoane pe Instagram, pe Darren Cahill şi pe fiica sa Tahlia. Acum, ea o mai urmăreşte doar pe fiica antrenorului.

Halep şi Cahill au avut parte de un moment tensionat, în urmă cu mai puţin de două săptămâni, în finala turneului de la Roma, pierdută de Simona Halep în faţa Elinei Svitolina, 0-6, 4-6. La o interveţie din finalul primului set, australianul a fost deranjat de o replică a elevei lui şi i-a răspuns pe un ton aspru: "Trebuie să îţi dai seama singură de acest lucru". Totuşi, După meci, Simona a recunoscut că, în ciuda dialogului încins şi a rezultatului final, vorbele lui Cahill au ajutat-o.

Simona Halep, locul I WTA, s-a calificat în turul al treilea al French Open, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-1, pe americanca Taylor Townsend, numărul 72 mondial.

În faza următoare, Halep, finalistă a ediţiei trecute, va evolua cu germanca Andrea Petkovic, locul 107 WTA. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit de şapte ori, de şase ori impunându-se românca, ultima dată în 2016, în FedCup, scor 6-4, 6-7 (5), 6-4. Petkovic a câştigat prima lor întâlnire, disputată în urmă cu nouă ani, în sferturi, la Bucureşti, scor 6-2, 7-6 (2).

Afla mai multe despre: halepdarreninstagram 

viewscnt
Articole similare