Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi preocupă mai mult menţinerea în Liga 1 decât play-off-ul. O legendă a lui Dinamo recunoaşte: "Mi-e frică de retrogradare!"

Îi preocupă mai mult menţinerea în Liga 1 decât play-off-ul. O legendă a lui Dinamo recunoaşte: "Mi-e frică de retrogradare!"

Fotbal intern

Comentarii

Fostul mare jucător dinamovist Ion Pârcălab, ajuns la 76 de ani, este tare dezamăgit de situaţia în care a ajuns echipa din Şoseaua Ştefan cel Mare şi mărturiseşte că nu credea că va trăi ziua în care să se teamă de retrogradare.

"Sigur, avem teamă de acest lucru (n.r. - că Dinamo nu va intra în play-off), dar noi în primul rând trebuie să ieşim din zona periculoasă a retrogradării. Nu am crezut niciodată că o să apuc să zic că îmi e frică ca Dinamo să nu retrogradeze. Să scăpăm din zona asta rea, urâtă şi nenorocită", a declarat legendarul fotbalist Ion Pârcălab, la GSP Live.

În acest moment, Dinamo se află pe locul al 12-lea, cu 12 puncte, la patru puncte avans de ultimele două clasate, FC Hermannstadt şi FC Voluntari. Şapte puncte o despart pe Dinamo de zona play-off-ului, cu o etapă înainte de finalul turului sezonului regulat al Ligii 1.

Dacă va rămâne în această zonă, pentru Dinamo ar fi al doilea sezon la rând când nu joacă pentru câştigarea titlului, ci pentru salvarea de la retrogradare.

Afla mai multe despre: parcalabdinamoretrogradare 

viewscnt
Articole similare