Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îi pui pe doi care sunt rezerve la penultima clasată din Italia titulari contra Germaniei?". Dilemă pentru Mirel Rădoi la echipa naţională

"Îi pui pe doi care sunt rezerve la penultima clasată din Italia titulari contra Germaniei?". Dilemă pentru Mirel Rădoi la echipa naţională

Echipa națională

Comentarii

Fostul antrenor al lui Dinamo, Ioan Andone, actualul preşedinte al lui FC Voluntari, a ridicat o problemă pe care selecţionerul Mirel Rădoi o poate avea înaintea startului preliminariile Campionatului Mondial din 2022.

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, titulari în echipa naţională?

România face parte din Grupa J a preliminariilor europene ale Cupei Mondiale din 2022, alături de Germania, Islanda, Macedonia de Nord, Armenia şi Liechtenstein, în urma tragerii la sorţi de la Zurich. Europa va trimite la turneul final din Qatar 13 reprezentative.

Selecţionerul Mirel Rădoi are dileme pe poziţii importante. Ioan Andone a analizat situaţia lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă la Parma. Până în acest moment, doar fotbalistul venit de la U Craiova pare că s-a impus în Serie A, în timp ce ex-fotbalistul de la FCSB e rezervă. 

"Îi pui pe doi care sunt rezerve la penultima clasată din Italia titulari contra Germaniei? Man, dacă rămânea în România şi era la FCSB, se bătea la titlu şi avea 12 goluri când a plecat, aş juca cu Man titular (n.r. - la naţională). Acum, dacă văd că nu joacă acolo, dacă eu aş fi antrenor, poate îl bag ca la Parma, câte 15 minute. 

E o şansă pentru el să joace, pentru că la echipa de club nu joacă. Joacă puţin. Sigur va ajunge titular, dacă învaţă să se şi apere. Steaua (n.r. - FCSB) nu stătea în Man, când Steaua (n.r. - FCSB) domină toate echipele. Şi CFR se apără cu Steaua (n.r. - FCSB), se pune pe două linii", a declarat Ioan Andone pentru Telekom Sport.

  • Concurenţii pe post ai lui Dennis Man la naţională: Ianis Hagi, Ciprian Deac şi Sergiu Hanca. 
  • Concurenţii pe post ai lui Valentin Mihăilă la naţională: Alexandru Maxim, Florinel Coman. 

Tricolorii vor disputa prima partidă din grupa preliminară pe teren propriu, contra Macedoniei de Nord, meci care se va juca în 25 martie, de la ora 21:45, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti.

 
 

Afla mai multe despre: dennis manvalentin mihailaparmaechipa nationalamirel radoi 

viewscnt
Articole similare