Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îi spunea să se lase de tenis, iar acum vine la aeroport ca să îi care bagajul. Povestea impresionantă a pariului câştigat de Halep

Îi spunea să se lase de tenis, iar acum vine la aeroport ca să îi care bagajul. Povestea impresionantă a pariului câştigat de Halepgalerie foto

Simona Halep

Comentarii

Simona Halep, cea mai bună jucătoare de tenis din România, scrie istorie în circuitul WTA cu fiecare zi ce trece.

Însă lucrurile nu au stat dintotdeauna aşa pentru numărul trei mondial. Sportiva povesteşte că pe când se afla la începutul carierei sale fratele său o tot tachina spunându-i să se lase de tenis pentru că nu o să ajungă prea departe practicând acest sport.

Simona Halep a refuzat să îmbrăţişeze părerea fratelui său şi a făcut un legământ cu acesta: în momentul în care ea va ajunge o mare jucătoare de tenis, el va fi cel care îi va căra bagajele.

Acum, numărul trei mondial spune că fratele său se ţine de cuvând ş o aşteaptă mereu la aeroport pentru a-i căra geanta.

”Eu n-am avut nicio păpuşă când eram mică! Am avut dintotdeauna o rachetă de tenis. Mai mică, dar rachetă era. Am făcut o glumă demult cu fratele meu, iar acum îşi ţine pariul pierdut. Mă tachina mereu cu asta, îmi zicea să mă las de tenis, că nu voi ajunge nicăieri.

Râdeam atunci. El făcea tenis, dar nu a făcut performanţă. Nu a reuşit, fiindcă nu e un tip activ, e diferit de mine. Acum, el îmi cară geanta, vine să mă aştepte la aeroport”, a spus Halep, citată de Capital.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, miercuri, de la ora 19.00, cu jucătoarea chineză Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18, în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami.

Afla mai multe despre: haleptenis 

viewscnt
Articole similare