Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Iker Casillas, vot covârşitor în favoarea sa. Legenda Madridului e gata să fie preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal

Iker Casillas, vot covârşitor în favoarea sa. Legenda Madridului e gata să fie preşedintele Federaţiei Spaniole de Fotbal

Fotbal

Comentarii

Cotidianul MARCA a efectuat un sondaj cu privire la posibilitatea ca Iker Casillas să candideze la funcţia de preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal.

Iker Casillas este pe placul iubitorilor de fotbal din Spania, care nu uită anii de excepţie petrecuţi de San Iker în tricoul echipei naţionale.

MARCA a realizat un sondaj impresionant, la care au votat zeci de mii de cititori ai celebrului cotidian madrilen.  La întrebarea ”Poate fi Iker Casillas un preşedinte bun pentru Federaţia Spaniolă de Fotbal”, 93% dintre cei care au răspuns au considerat că ”Da”.

Mai mult, repondenţii au tranşat clar o eventuală dispută între Iker Casillas şi actualul preşedinte al Federaţiei Spaniole de Fotbal, Luis Rubiales. Nu mai puţin de 94% dintre voturi au mers spre Casillas şi doar 6% către actualul preşedinte al Federaţiei iberice.

Casillas nu şi-a anunţat oficial candidatura la funcţia de preşedintele al FEF, dar surse din presa spaniolă susţin că Iker Casillas vizează acest post după retragerea din cariera de fotbalist. 

Afla mai multe despre: iker casillas. luis rubiales 

viewscnt
Articole similare