Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl acuzau pe Wenger că e zgârcit, dar Emery s-a lovit de realitatea dură de la Arsenal! Ce buget de transferuri are în această vară

Îl acuzau pe Wenger că e zgârcit, dar Emery s-a lovit de realitatea dură de la Arsenal! Ce buget de transferuri are în această vară

Arsenal

Comentarii

Într-o lume a fotbalului în care Neymar a costat 222 de milioane de euro, iar fundaşii de top se vând cu sume de peste 60 de milioane de euro, Arsenal pregăteşte prima perioadă de transfeuri după plecarea lui Arsene Wenger cu un buget de transferuri deloc pe placul fanilor. Şi probabil nici pe cel al noului manager, spaniolul Unai Emery.

În trecut, Wenger era acuzat de fani pentru "zgârcenia" de care dădea dovadă în fiecare perioadă de transferuri, însă se pare că nu managerul francez era cel care încerca să ţină în frâu cheltuielile, ci conducerea clubului.

Conform The Telegraph, Unai Emery avea promis un buget de transferuri de 50 de milioane de lire, iar acţionarul majoritar al "tunarilor", Stan Kroenke, tocmai şi-a dat acordul ca suma să fie mărită cu 20 de milioane de lire.

Astfel, noul manager va avea la dispoziţie 70 de milioane de lire în acest sezon, în condiţiile în care Arsenal vine după un sezon mult sub aşteptări şi ţinteşte revenirea în TOP 4. Dacă în urmă cu câţiva ani suma nu ar fi părut mică, acum datele problemei sunt total schimbate, în condiţiile în care sumele vehiculate pentru jucătorii de top se apropie fără probleme de 100 de milioane de euro.

Afla mai multe despre: unai emerywengerarsenalbuget transferuri 

viewscnt
Articole similare