Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

„Îl ajutăm noi”. Prima reacţie a lui Giovanni Becali după ce Man a fost dat în judecată de Anamaria Prodan

„Îl ajutăm noi”. Prima reacţie a lui Giovanni Becali după ce Man a fost dat în judecată de Anamaria Prodan

Superliga

Comentarii

Anamaria Prodan l-a dat în judecată pe Dennis Man, după ce atacantul de 22 de ani a rupt unilateral contractul, înainte să se transfere la Parma. Soţia lui Reghecampf solicită o sumă uriaşă.

Giovanni Becali, când a auzit vestea, a mărturisit că jucătorul are tot sprijinul lui. 

Anamaria Prodan solicită o sumă uriaşă drept despăgubire, 350.000 de euro, sume pe care ar fi trebuit să o încaseze drept comision pentru transferul la Parma.

„Nu comentez eu ce face Anamaria Prodan. Sigur că o să îl ajutăm pe Dennis Man cu orice o să aibă nevoie. Dacă va avea nevoie de ajutor, deşi eu spun că n-are nevoie de nimic, îl ajutăm fără cea mai mică problemă.

Noi ne ocupăm de problemele lui la Parma. De orice ar avea nevoie Man, de asistenţă, de orice, va beneficia. Nu e niciun fel de problemă", a declarat Victor Becali, în exclusivitate pentru www.sport.ro. 

Dennis Man a fost astfel nevoit să rupă unilateral contractul cu Anamaria Prodan, cea care l-a reprezentat până în acel moment. Imediat a izbucnit un scandal uriaş. Anamaria Prodan l-a atacat dur pe Gigi Becali, despre care a spus că nu are caracter. Pe de altă parte, a anunţat că-i va în instanţă despăgubiri lui Dennis Man.

Cât a costat transferul lui Dennis Man de la FCSB la Parma

Giovanni Becali, reprezentantul firmei care a intermediat afacerea, spune că transferul lui Dennis Man la Parma a costat 11 milioane de euro. Suma poate creşte până la 13 milioane de euro, în funcţie de realizările pe care le va avea Dennis Man în cei cinci ani de contract:

„(n.r. cât a costat transferul lui Dennis Man la Parma) 11 milioane, cu bonusuri de două milioane de euro. În ceea ce priveşte activitatea lui Man, n-are legătură cu clubul că o să cadă sau rămâne, meciuri goluri şi două milioane, care se iau în contractul pe care îl are Man pe 5 ani”, a declarat Giovanni Becali la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: dennis mananamaria prodangiovanni becali 

viewscnt
Articole similare