Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl felicit pe Mirel Rădoi!” Panduru aplaudă prestaţia ”tricolorilor”: ”Prima repriză a fost una cum rar mi-a fost dat să văd!” EXCLUSIV

”Îl felicit pe Mirel Rădoi!” Panduru aplaudă prestaţia ”tricolorilor”: ”Prima repriză a fost una cum rar mi-a fost dat să văd!” EXCLUSIV
Comentarii

Reprezentativa României a fost învinsă, vineri seară, la Hamburg, cu scorul de 2-1, de selecţionata Germaniei, într-un meci din etapa a şaptea a grupei J a calificărilor europene pentru Cupa Mondială din 2022, în care a condus cu 1-0. Tricolorii sunt acum pe locul patru în grupă.

Imediat după meci, Basarab Panduru l-a felicitat pe Mirel Rădoi pentru felul în care a condus prima reprezentativă la acest meci:

”Vreau să-l felicit pe Rădoi şi pe jucători. Toată lumea a fost incredibilă! Prima repriză a fost una cum rar mi-a dat să văd. Toţi au jucat pentru echipă, iar dacă noi înţelegem din seara asta că doar aşa putem face rezultate, suntem pe drumul cel bun. Am văzut o atitudine pe care nu aş vrea să nu o mai văd. Mă supăr dacă nu o mai văd! Dacă văd că ne întoarcem iar la „individual”, fiecare pentru el, să dea gol, n-am învăţat nimic din meciul ăsta. Meciul ăsta ar trebui să ne ducă pe drumul corect. Trebuie să schimbe faţa echipei naţionale” a spus Panduru, după meci.

El l-a remarcat pe Ianis Hagi, dar şi jocul colectiv al ”tricolorilor” din prima repriză:

”În prima repriză nu le-am dat spaţii, nu i-am lăsat pe Goretzka şi Kimmich să vină lângă careu. Rădoi i-a studiat foarte bine, totul a fost perfect în prima repriză. A început repriza a doua, după care cred că era şi normal, nu puteam să ţinem acelaşi ritm. Am făcut risipă de tot în prima repriză. L-am văzut pe Ianis care îl face pe Kehrer să nu ştie unde e, apoi îl driblează pe Rudiger şi şut cu şpiţul. A jucat pentru echipă apoi. Am pierdut poate nemeritat, chiar dacă au avut câteva ocazii mari. Nu ştiu cât de obosiţi ieşim şi cât plătim pentru efortul depus.” a mai spus Basarab Panduru, la finalul partidei Germania-România.

România a condus la pauză Germania cu 1-0, dar a pierdut cu 2-1. Ianis Hagi a marcat pentru ”tricolori”, iar Gnabry şi Thomas Muller pentru germani. În minutul 8, centralul Cuneyt Cakir a anulat decizia sa de a acorda un penalti pentru o intervenţie a lui Burcă la Werner. El dictase penalti în minutul 5, iar faza a fost analizată de arbitrii VAR şi apoi chiar de central, după care decizia de acordare a penaltiului a fost anulată.

În aceeaşi grupă, Islanda a remizat cu Armenia, scor 1-1 (goluri Johannesson ’77 / Hovhannisyan ’35) şi Liechtenstein a pierdut cu 0-4 confruntarea cu Macedonia de Nord (goluri Velkoski ’39, Alioski ’66 – penalti, Nikolov ’74, Churlinov ’83).

Clasament: 1. Germania – 15 puncte, 2. Macedonia de Nord – 12 puncte, 3. Armenia – 12 puncte, 4. România – 10 puncte, 5. Islanda – 5 puncte, 6. Liechtenstein – un punct.

Afla mai multe despre: rădoipanduruechipa naţională 

viewscnt
Articole similare