Experiențe împreună.
You are here:

"Il Fenomeno" Ronaldo o duce pe Gaz Metan Mediaş în Spania, pentru o partidă de verificare

"Il Fenomeno" Ronaldo o duce pe Gaz Metan Mediaş în Spania, pentru o partidă de verificare
Comentarii

Pe adresa clubului Gaz Metan Mediaş a fost trimisă o invitaţie din partea clubului de fotbal, Real Valladolid, pentru disputarea unui meci amical în Spania pe data de 14 noiembrie, atunci când este pauză în campionatele europene, datorită meciurilor echipelor naţionale.

Conform site-ului de casă al grupării din Mediaş, Gazişti.ro, formaţia spaniolă patronată de fostul fotbalist brazilian, "Il Fenomeno" Ronaldo, este dispusă să suporte toate cheltuielile pentru acest joc de verificare. Se pare că clubul din Mediaş îşi face toate calculele şi va da un răspuns final în următoarele zile.

Real Valladolid este pe locul 13 în La Liga, după 8 etape, cu 10 puncte, reuşind să "scape" neînvinsă de meciurile cu granzii Atletico Madrid (0-0) şi Real Madrid (1-1). De partea cealaltă, Gaz Metan Mediaş se află pe locul 4 în Liga 1, la 3 puncte de primul loc ocupat de CFR Cluj.

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe