Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îl invit la spital să-l vadă pe Olaru!". MM, ironii la adresa lui Petrescu: "Trebuie să fie consultat de un specialist" | EXCLUSIV

"Îl invit la spital să-l vadă pe Olaru!". MM, ironii la adresa lui Petrescu: "Trebuie să fie consultat de un specialist" | EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Mihai Stoica, managerul FCSB, a intrat în direc prin telefon după victoria roş-albaştrilor din Gruia, 1-0. MM l-a ironizat pe Dan Petrescu, care a spus că Susic a fost eliminat prea uşor, şi l-a invitat la spital pentru a vedea accidentarea lui Darius Olaru.

"Îl invit la spital să-l vadă pe Olaru!". MM, ironii la adresa lui Petrescu: "Trebuie să fie consultat de un specialist" | EXCLUSIV

FCSB a învins-o pe CFR Cluj cu 1-0, în Gruia, iar Mihai Stoica a fost efervescent în direct la Orange Sport. Dan Petrescu a fost principala ţintă a lui MM, care l-a ironizat pe antrenorul cu care a lucrat la Unirea Urziceni.

Stoica l-a invitat pe Dan Petrescu la spital pentru a vedea cât de gravă e accidentarea lui Darius Olaru şi l-a ironizat pe "Bursuc" pentru că s-a luat de Bălgrădean, care - consideră el -, nu a făcut tot ce putea la gol lui Octaivan Popescu.

"Avem un jucător la spital. Nu are fractură, e vestea bună. Are o contuzie gravă. Avem un jucător de care s-a vorbit toată săptămâna. La modă acum este... Se vorbeşte de Octavian Popescu. A mai demonstrat încă o dată că e cel pe care noi îl vedem un jucător de marea valoare.

Am înţeles că Petrescu a fost nemulţumit că Bălgrădean n-a făcut mai mult la gol. A făcut, a scos mingea din poartă şi a repus-o repede. E primul meci cu Petrescu antrenor în care dominăm fizic, ne impunem.

L-aş invita pe Dan Petrescu, că n-am mai vorbit de mult cu el, să-l vedem pe Olaru acum la spital. Ce să facă Dan Petrescu? Ne-a asasinat cu inepţiile în ultima vreme. Cred că ar trebui să fie consultat de un specialist de comunicare înainte să mai apară pe la conferinţe", a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

MM, despre şansele la titlu: "Suntem la mâna noastră!"

Mihai Stoica a vorbit şi despre şansele la titlu, în condiţiile în care FCSB s-a apropiat la două puncte de liderul CFR Cluj. MM consideră că echipa campioană a României are prima şansă în continuare, dar FCSB e la mâna ei pentru a ridica trofeul la finalul sezonului.

"Când am ratat ocaziile imense la 1-0, am văzut cu ochii minţii că CFR Cluj va egala. Uite că a ajuns mingea în braţele lui Ştefan Târnovanu. E singura ocazie din tot meciul, nu ţin minte alta.

Suntem la mâna noastră, la fel ca şi CFR Cluj. Cât CFR Cluj e pe primul loc, sigur că are prima şansă. Ei au avantajul egalităţii de puncte, sunt campioni la egalitate de puncte. CFR e în continuare favorită, dar pentru că joacă bine, ci doar pentru că are puncte în plus", a mai spus Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: mihai stoicafcsbdan petrescucfr clujreactieliga 1 

viewscnt
Articole similare