Experiențe împreună.
You are here:

Îl mai crede cineva? Pablo Cortacero a rupt tăcerea şi a promis că vor veni banii la Dinamo: "În aceste zile va intra mărirea de capital! Nu înţeleg de ce se vorbeşte despre faliment!"

Îl mai crede cineva? Pablo Cortacero a rupt tăcerea şi a promis că vor veni banii la Dinamo: "În aceste zile va intra mărirea de capital! Nu înţeleg de ce se vorbeşte despre faliment!"

Dinamo București

Comentarii

Pablo Cortacero, cel care a preluat pachetul majoritar de acţiuni al lui Dinamo de la Ionuţ Negoiţă, a vorbit despre situaţia grea în care se află clubul.

Cortacero ştie una şi bună! A anunţat că vor intra cinci milioane de euro în conturile lui Dinamo: "În aceste zile intră mărirea de capital!"

Dinamo se află într-o situaţie financiară care pare fără scăpare, după ce Pablo Cortacero şi spaniolii pe care i-a adus în România au preluat clubul. Omul de afaceri spaniol susţine, însă, în continuare că va livra cele cinci milioane de euro promise în conturile clubului, după ce a fost aprobată majorarea capitalului într-o şedinţă care a avut loc la finalul lui 2020.

Nu doar atât. Pablo Cortacero susţine că, în mai, grupul Benel International va mai investi încă o sumă mare de bani la Dinamo. Spaniolul a spus că nu înţelege de ce lumea vorbeşte despre falimentul lui Dinamo. "Sper ca în aceste zile să intre mărirea de capital de 5 milioane de euro. Nu ştiu de ce lumea vorbeşte că Dinamo va ajunge la faliment. Pe 21 decembrie am făcut mărirea de capital şi sunt 30 de zile în care trebuie să intre banii. Dacă nu vor intra cele 5 milioane de euro, putem discuta despre altceva, dar până atunci mi se pare ireal să discuţi despre faliment. Sunt oameni care probabil scot tot felul de lucruri pentru alte interese. Vrem să intre această mărire de capital de 5 milioane de euro, acum", a spus Pablo Cortacero, conform ProSport.

Îl mai crede cinva? Cortacero promite că va restitui banii investiţi de DDB:  "Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club!"

Cortacero spune că, nu doar că va aduce bani la Dinamo, ci va restitui şi banii împrumutaţi de suporterii-acţionari din programul DDB către echipă: "Apoi, în mai, vom face o altă mărire a capitalului, tot cu 5 milioane de euro, pentru a scăpa de toate datoriile şi pentru a avea un club sănătos din punct de vedere financiar. Când intră prima mărire de capital şi ceilalţi acţionari vor trebui să contribuie cu sumele care le revin procentual, DDB cu 20 şi ceva la sută şi Nicolae Badea cu 7 şi ceva la sută.

Au intrat banii de la Unibet. Sunt banii de la Macron, drepturile TV. Avem încă facturi pe care trebuie să le încasăm. E adevărat că atunci când vor intra cele 5 milioane de euro lucrurile vor fi mai simple, vor fi mai multe lichidităţi şi vom putea plăti la zi toţi jucătorii, toţi angajaţii clubului. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club pentru că nu vrem să crească datoria lui Dinamo"
, a spus Cortacero, citat de ProSport.

viewscnt
Articole similare
Anuntul cel mare facut de Bianca Andreescu in legatura cu orientarile sale sexuale. Este sau nu...