Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai opreşte cineva? Messi sprintează spre al-7-lea Balon de Aur din carieră! Cum arată acum clasamentul favoriţilor şi cine poate produce marea surpriză

Îl mai opreşte cineva? Messi sprintează spre al-7-lea Balon de Aur din carieră! Cum arată acum clasamentul favoriţilor şi cine poate produce marea surpriză
galerie foto

Lionel Messi

Comentarii

Lionel Messi are mari şanse să câştige al şaptelea Balon de Aur din carieră.

Potrivit celor de la Goal.com, Messi este marele favorit la câştigarea trofeului, după ce a cucerit Copa America alături de naţionala Argentinei, primul său trofeu din carieră alături de reprezentativa ”pumelor”.

În 2021, Messi are 33 de goluri, 14 pase decisive şi a câştigat Copa America şi Copa del Rey în Spania.

  • Messi a cucerit Balonul de Aur în 2009, 2010, 2011, 2012, 2015 şi 2019

Al doilea favorit în ochii celor de la Goal.com este Robert Lewandowski, starul naţionalei Poloniei şi al lui Bayern Munchen. În 2021, Lewandowski a cucerit titlul în Bundesliga şi Campionatul Mondial al Cluburilor, a marcat 34 de goluri şi a oferit patru pase decisive. Lewandowski a doborât şi recordul istoric al lui Gerd Muller în privinţa golurilor marcate într-un singur sezon.

Campion european la club şi echipa naţională, Jorginho a urcat în topul favoriţilor!

Presa italiană cere Balonul de Aur pentru Jorginho, fotbalistul indispensabil din linia mediană a lui Chelsea, dar şi a Squadrei Azzurra.

Deşi înainte de startul turneul final nu era cotat cu şanse reale, Jorginho este văzut acum drept al treilea mare favorit. Nu se remarcă prin goluri sau pase decisive, dar a cucerit UEFA Champions League şi Campionatul European alături de naţionala Italiei. Este cel mai bun recuperator al sezonului trecut de UCL, dar şi de la turneul final.

  • Jorginho a doborât recordul recuperărilor la un turneu final de Campionat European (25)
  • Mijlocaşul este şi jucătorul cu cei mai mulţi km alergaţi la Euro 2020

”Legea Modric poate produce efecte asupra lui Jorginho” crede şi Goal.com, despre şansele fotbalistului italo-brazilian la câştigarea Balonului de Aur.

Şanse la trofeul din acest an mai au şi NGolo Kante (Chelsea/Franţa), Romelu Lukaku (Inter/Belgia), Kylian Mbappe (PSG/Franţa), Kevin de Bruyne (Manchester City/Belgia) sau Cristiano Ronaldo (Juventus/Portugalia).

Afla mai multe despre: messilewandowskijorginhobalonul de aurcristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare