Experiențe împreună.
You are here:

Îl mai recunoşti? A fost marele vis al lui Becali de a-l aduce la FCSB. Era cotat la 1,5 milioane de euro, iar acum evoluează în Liga a III-a

Îl mai recunoşti? A fost marele vis al lui Becali de a-l aduce la FCSB. Era cotat la 1,5 milioane de euro, iar acum evoluează în Liga a III-agalerie foto

FCSB

Comentarii

Ovidiu Dănănae a fost considerat drept unul dintre cei mai talentaţi tineri jucători din fotbalul românesc, însă fundaşul dreapta a fost urmărit doar de ghinioane, iar cariera sa a lăsat de dorit.

Ovidiu Dănănae a impresionat pe toată lumea în tricoul Universităţii Craiova, însă o accidentare dură a stat în calea ascensiunii fundaşului dreapta.

Ovidiu Dănănae s-a accidentat în august 2009 având un ghinion teribil chiar la debutul său pentru echipa naţională. La un cotraatac al maghiarilor, Ovidiu a călcat strâmb, iar verdictul a fost crunt: ruptură de ligamente încrucişate. Medicii au anunţat un repaos de jumătate de an, dar revenirea a fost abia spre finalul campionatului respectiv.

Becali l-a luat la FCSB

Dănănae a prins din nou meciuri importante pentru Craiova, iar în vara anului 2011 i-a convins pe şefii lui Tom Tomsk să-l cumpere. Însă fundaşul nu s-a acomodat deloc în campionatul Rusiei, iar după doar o jumătate de sezon a revenit în Liga I. Dorit insistent de mult timp de Gigi Becali, patronul de la FCSB a profitat de moment şi l-a adus pe Dănănae la gruparea roş-albastră.

Nu s-a acomodat deloc nici la FCSB, a rămas liber de contract după o nouă jumătate de sezon, iar cariera sa a continuat să se ducă în jos. Cotat în 2011 la 1,5 milioane de euro, după încercări ratate de a juca la Turnu-Severin, la Apoel Limassol sau la CS U Craiova, Dănănae valorează acum 50 de mii de euro.

Acum, fundaşul dreapta a fost luat din nou în echipă de Mititelu. Universitatea Craiova se pregăteşte de meciul din Cupa României pe care-l va disputa săptămâna viitoare cu U Cluj, iar Dănănae a prefaţat partida cu ardelenii.

"Marţi cred că va fi un meci cu totul special. Începem să pregătim meciul şi împreună cu suporterii noştri, cu Peluza Sud, sperăm să trecem mai departe. E prima dată când jucăm pe Ion Oblemenco în starea actuală şi ne dorim foarte mult să mergem mai departe. Cred că 15 mii de suporteri fanatici, pentru că noi, spre deosebire de alţii, avem suporteri care îşi cumpără bilet, nu primesc 10-15 invitaţii, sunt sigur că se vor auzi foarte puternic pe stadion" , a spus Dănănae.

Mai ai câteva secunde libere? Vezi şi postările de pe Instagram Telekom Sport!

viewscnt
Articole similare
Cea mai mare ciudatenie din viata lui Maradona. Masina nemaivazuta condusa de fostul fotbalist