Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai recunoşti? A jucat la o echipă aflată acum pe podiumul Ligii 1, iar în prezent e coleg cu Michael Essien

Îl mai recunoşti? A jucat la o echipă aflată acum pe podiumul Ligii 1, iar în prezent e coleg cu Michael Essiengalerie foto
Comentarii

Fundaşul macedonean Tome Kitanovski, fost jucător al Universităţii Craiova, va evolua în preliminariile UEFA Europa League. Aflat acum în campionatul din Azerbaidjan, fundaşul central a încheiat pe locul 3 cu echipa sa, FK Sabail.

Puţini sunt cei care îşi mai amintesc de Tome Kitanovski, un fundaş central macedonean ajuns în România la o vârstă fragedă. Se întâmpla în sezonul renaşterii Ştiinţei, atunci când Kitanovski avea 21 de ani. Macedoneanul a fost transferat de U Craiova în pauza de iarnă a sezonului 2013-2014, dar nu a jucat decât în nouă meciuri şi nu i-a convins pe cei de la Craiova că merită să rămână în Bănie.

La finalul acelui sezon, U Craiova a promovat în Liga 1, iar oltenii au renunţat la mai mulţi jucători, printre care şi Tome Kitanovski.

Ajuns la 26 de ani, Kitanovski joacă în prezent în campionatul din Azerbaidjan, la FK Sabail, echipă la care mai evoluează şi fostul mijlocaş al lui Chelsea şi Real Madrid, Michael Essien, aflat în urmă cu un an şi în vederile CFR-ului.

În Azerbaidjan, Kitanovski are cele mai bune evoluţii din carieră. În acest sezon, fostul fundaş al Craiovei a adunat 23 de meciuri şi a reuşit un gol şi trei pase decisive, contribuind astfel la clasarea pe locul 3, poziţie de Europa League.

Afla mai multe despre: essien 

viewscnt
Articole similare