Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai recunoşti? Cariera lui la FCSB s-a încheiat după o gafă uluitoare în secunda 26! Ce face acum jucătorul dat afară de Becali

Îl mai recunoşti? Cariera lui la FCSB s-a încheiat după o gafă uluitoare în secunda 26! Ce face acum jucătorul dat afară de Becali

FCSB

Comentarii

U Cluj împlineşte 100 de ani de existenţă în 2019, iar jucătorii şi staff-ul echipei ardelene au marcat momentul prin prezenţa la o expoziţie dedicată istoriei "Şepcilor Roşii".

Printre cei prezenţi s-a numărat şi Octavian Abrudan (34 de ani), unul din forbaliştii importanţi ai Universităţii, care în trecut a îmbrăcat atât tricoul FCSB-ului, cât şi pe cel al Rapidului.

Abrudan a revenit în 2016 la clubul unde s-a lansat în fotbal şi speră să pună umărul la o revenire a clujenilor în Liga 1.

"Eu zic că suntem pregătiţi dar rămâne să arătăm şi pe teren că suntem pregătiţi. Sper să începem cu dreptul primul meci din deplasare şi sper să câştigăm", spune Abrudan.

Experienţa de la FCSB, un eşec! Gafa de pe Anfield care l-a scos din lot

În 2010, Abrudan prindea ceea ce părea a fi transferul carierei, după ce FCSB decidea să-l cumpere cu 500.000 de euro, de la FC Braşov.

A început ca titular în Ghencea şi s-a menţinut în prima echipă a FCSB-ului până în luna septembrie a acelui an, când roş-albaştrii au debutat în grupele Europa League, pe terenul lui Liverpool.

A gafat impardonabil în secunda 26 a meciului, când a încercat o pasă în spate, dar Joe Cole a interceptat şi a marcat în poarta lui Tătăruşanu. S-a terminat 4-1 pentru Liverpool, iar Abrudan a mai prins un singur meci la FCSB, fiind vândut în iarnă la U Cluj, cu doar 100.000 de euro.



Ulterior, Abrudan a mai avut o experienţă la unul din granzii din Bucureşti, fiind legitimat la Rapid în sezonul 2012-2013.


 

Afla mai multe despre: abrudanfcsbsteauau cluj 

viewscnt
Articole similare