Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai recunoşti? FOTO | Fanii îi spuneau Beckham de România, dar anii trecuţi îşi spun cuvântul. Cum arată acum

Îl mai recunoşti? FOTO | Fanii îi spuneau Beckham de România, dar anii trecuţi îşi spun cuvântul. Cum arată acumgalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Au trecut deja şapte ani de când s-a retras din fotbal, iar după ce a pus ghetele în cui a devenit o prezenţă discretă şi a preferat să se dedice afacerilor din afara lumii fotbalului.

Poreclit de fanii Stelei "Micul Beckham", graţie centrărilor sale excepţionale din perioada în care îmbrăca tricoul roş-albastru, Florentin Dumitru (41 de ani) a revenit recent pe teren graţie unui meci caritabil jucat la Alexandria, alături de colegii săi de la Steaua.

Atunci şi acum cu Florentin Dumitru, fostul jucător al Stelei poreclit "Micul Beckham'.



Micuţul fundaş dreapta devenise la începutul anilor 2000 unul din preferaţii lui Victor Piţurcă, iar încrederea acordată de tehnician l-a propulsat pe Florentin Dumitru şi la echipa naţională, unde a strâns 17 selecţii, între 2000 şi 2004.



6 ani a petrecut la Steaua Florentin Dumitru, cucerind trei titluri de campion, în 2001, 2005 şi 2006
138 de meciuri şi 8 goluri a strâns Dumitru în tricoul Stelei



La începutul lui 2019, Florentin Dumitru era prezentat drept director sportiv la Sportul Snagov, formaţie ce luptă pentru promovarea în Liga 1, fiind pe locul 4, după 30 de etape, la 3 puncte în spatele Universităţii Cluj, echipă aflată acum pe locul de baraj.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: florentin dumitrubeckhamromania 

viewscnt
Articole similare