Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai recunoşti? Steaua a plătit 500.000 de euro pentru el, iar Becali şi Hagi s-au certat din cauza lui. Încă joacă la 40 de ani

Îl mai recunoşti? Steaua a plătit 500.000 de euro pentru el, iar Becali şi Hagi s-au certat din cauza lui. Încă joacă la 40 de anigalerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Dorel Zaharia este un nume care rămâne cu siguranţă viu în memoria fanilor Stelei, chiar dacă atacantul ajuns acum la 40 de ani a petrecut doar 6 luni în curtea clubului roş-albastru.

Cumpărat în vara lui 2007 pentru 500.000 de euro, de la Gloria Bistriţa, Zaharia a fost îndepărtat rapid, în perioada de transferuri din ianuarie 2008, dar chiar şi aşa a rămas în istoria formaţiei roş-albastre graţie golurilor înscrise în acel sezon al Ligii Campionilor, în preliminarii, dar şi în faza grupelor (a înscris în înfrângerea cu Arsenal, din deplasare, scor 1-2).

VIDEO | Dezvăluire făcută de Victor Piţurcă: ”Lui Becali îi convine foarte mult asta” Ce se întâmplă cu Dică la FCSB

În acelaşti timp, Zaharia a fost "mărul discordiei" în relaţia dintre antrenorul de atunci, Gheorghe Hagi şi patronul Gigi Becali. Mai întâi Becali i-ar fi cerut tehinicianului la pauza meciului cu Zaglebie să-l introducă pe Zaharia (care a şi intrat în ultimele 10 minute şi a marcat, după care în faza grupelor, înainte de partida cu Slavia Praga, Becali declara public că i-a transmis lui Hagi să nu joace cu atacantul ajuns acum la 40 de ani.



22 de meciuri a jucat Zaharia pentru Steaua, marcând 7 goluri



"Ce vreau eu, şi cred că Hagi a înţeles, este fără Zaharia, şi cu Bădoi. Mai mult nu mă interesează, pentru că eu nu-i fac echipa lui Hagi. Să facă ce ştie, ce a făcut vreodată ca mine? Să facă cum vrea. Eu am spus doar atât, fără Zaharia, şi cu Bădoi. Nu-mi place să spun fă aşa, este doar o părere. El face cum vrea, dar răspunde pentru rezultate. Dacă ascultă ce zice patronul şi pierde, nu are nicio problemă, dar dacă face cum vrea el şi pierde, atunci are o problemă", spunea Becali atunci. Hagi avea să demisioneze la câteva zile după această declaraţie.

În prezent, Zaharia  evoluează încă la nivelul Ligii a 4-a din România, pentru echipa secundă a clubului Farul Constanţa.

În paralel, atacantul este antrenorul unei grupe de copii de la o şcoala de fotbal ACS Performerd in Constanţa.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: zahariadorel zahariasteauabecali 

viewscnt
Articole similare