Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţii minte? Ce face acum Krum Bibişkov, atacantul pe care Gigi Becali l-a dat afară după 120 de minute

Îl mai ţii minte? Ce face acum Krum Bibişkov, atacantul pe care Gigi Becali l-a dat afară după 120 de minutegalerie foto

FCSB

Comentarii

Krum Bibişkov a ajuns la Steaua (FCSB) in 2009 şi era prezentat ca fost golgheter al celor de la Litex. A fost dat afară după numai 120 de minute de Gigi Becali.

"Bibişkov şi Tininho nu au ce să caute la Steaua! Le dau banii în avans şi să plece de acum. Dacă nu vor să plece acum, atunci din iarnă să nu-i mai prind în niciun caz prin Ghencea. Să nu-i mai văd în viaţa mea” a tunat Gigi Becali, după ce Bibişkov adunase 120 de minute la formaţia sa în decurs de 3 luni.

Gigi Becali l-a dat afară  imediat. Ce face Krum Bibişkov în prezent

Bulgarul jucase un singur meci ca titular la Steaua (pe atunci), fiind folosit într-un meci din Europa, la Dublin, cu St. Patrick's. In 2009 când a ajuns în Ghencea, Krum Georgiev Bibishkov bifase deja în cariera sa două dintre echipele mari ale Bulgariei (Levski şi Litex) şi trecuse pe la juniorii lui Bayern Munchen.

Între 2007 şi 2009, Krum Bibişkov marcase 30 de goluri în 60 de meciuri pentru Litex, dar Gigi Becali nu a avut timp de experimente. L-a dat afară pe fotbalistul care in acelaşi an semna cu portughezii de la Academica.

După experienţe în Israel, Bulgaria şi Canada, Bibişkov s-a lăsat de fotbal anul trecut. A evoluat ultima dată pentru Real Mississauga SC din Canada, formaţie pentru care a fost antrenor - jucător. Îi place ceea ce face acum, iar cariera de antrenor îi prinde bine. A calificat-o pe Scarbourough SC in finala CSL.

Deţinător al licenţei UEFA A, Krum Bibişkov este acum antrenorul formaţiei Real Mississauga, o formaţie de amatori din provincia Ontario. Liga în care evoluează echipa sa este una nerecunoscută oficial de către FIFA. Oraşul în care trăieşte însă Bibişkov este unul superb. Situat la marginea Lacului Ontario, Mississauga pare un adevărat paradis.

 Galerie foto

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbkrum bibişkov 

viewscnt
Articole similare