Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţii minte pe Michael Owen? Ce a ajuns acum să facă fostul jucător lui Liverpool şi Real Madrid!

Îl mai ţii minte pe Michael Owen? Ce a ajuns acum să facă fostul jucător lui Liverpool şi Real Madrid!
Comentarii

Fostul internaţional englez Michael Owen a fost jocheu la o cursă de caritate, care a avut loc pe hipodromul de la Ascot. Fostul atacant al echipelor Liverpool, Manchester United şi Real Madrid, în vârstă de 37 de ani, s-a descurcat foarte bine, ocupând locul al doilea.

La finalul cursei, el a fost premiat de prinţul Charles. Totuşi, Owen a declarat că nu crede că va repeta experienţa de jocheu.

"Sunt mulţmit de cum a mers. Am terminat în siguranţă şi într-o condiţie bună, am strâns mulţi bani pentru caritate, am învăţat o nouă dsiciplină şi am slăbit un pic. Pentru toate acestea, îmi place să cred că au rezultat lucruri bune din experienţa avută. Ştiu că toată lumea a fost cu ochii pe mine. A fost aproape ca atunci când am jucat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, împotriva Braziliei. Mi-a plăcut suficient de mult încât să spun că aş mai face-o, dar am patru copii şi nu aş vrea să mă rănesc", a declarat Owen, proprietar de cai de curse.

 

În pregătirea pentru a deveni jocheu, cel mai greu i-a fost să nu mănânce prea mult, a spus Owen: "Am slăbit nouă kilograme în 21 de zile. O să mă opresc la fiecare benzinărie pe drumul de întoarcere şi o să mănânc tot."

Michel Owen a strâns 89 de selecţii în naţionala Angliei. El s-a retras din activitatea de fotbalist în 2013. 

Afla mai multe despre: owenliverpool 

viewscnt
Articole similare