Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţineţi minte pe Dacian Varga? Nu mai joacă fotbal de 2 ani, dar a dat lovitura în viaţa personală! EA i-a sucit minţile fotbalistului

Îl mai ţineţi minte pe Dacian Varga? Nu mai joacă fotbal de 2 ani, dar a dat lovitura în viaţa personală! EA i-a sucit minţile fotbalistuluigalerie foto

Fotbal

Comentarii

Dacian Varga nu mai joacă fotbal din 2016 atunci când şi-a terminat contractul cu Petrolul Ploieşti. În vârstă de 34 de ani, fostul jucător care făcea senzaţie în tricoul Sportului Studenţesc face spectacol acum doar în afara terenului.

Ex-mijlocaşul a dat lovitura şi de câteva zile are o relaţie cu Maria Constantin, fostă prezentatoare şi interpretă de muzică populară! Cunoscut ca mare crai de Dorobanţi, Dacian Varga, a avut o viaţă tumultoasă. S-a iubit câţiva ani cu fosta prezentatoare Antenei 1, Ana Maria Gheorghe, cu fosta prezentatoare de la Antena Stars, Maria Simion, cu fosta prezentatoare Etno Tv, Roxana Vaşniuc, dar şi cu Miss Italia Sport Georgiana Popescu, sau cu bomba sexy Iulia Tăbăcaru. Acum, Dacian, se pare că s-a mutat deja cu Maria Constantin, cei doi având planuri serioase.

Maria este originară din Târgu Jiu şi s-a măritat prima dată la vârsta de 23 de ani, în anul 2008 cu Ciprian Tapotă-Lătăreţu, şi el cântăreţ şi fiu de lăutari. După puţin timp, aceasta a devenit mămică, însă căsnicia s-a transformat în calvar. În anul 2013 a divorţat. În acelaşi an, l-a cunoscut pe Marcel Toader, care divorţase de Gabriela Cristea. Cei doi s-au căsătorit în 2015, dar în ianuarie 2018 au divorţat.

 

 

Afla mai multe despre: dacian vargaiubiredragostesexymaria constantinrelatie 

viewscnt
Articole similare