Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţineţi minte pe Julio Cesar? Fostul fundaş al lui Real Madrid, trecut şi pe la Dinamo, tocmai a devenit antrenor

Îl mai ţineţi minte pe Julio Cesar? Fostul fundaş al lui Real Madrid, trecut şi pe la Dinamo, tocmai a devenit antrenorgalerie foto
Comentarii

Fostul fundaş al echipei Real Madrid, Julio Cesar, care a jucat şi pentru Dinamo Bucureşti, a devenit antrenor. Brazilianul a preluat echipa Cristo Atletico, din liga a patra spaniolă.

Ajuns la 40 de ani, fostul fundaş brazilian a semnat până la finalul sezonului cu formaţia Tercera Division şi are obiectiv accederea în play-off şi promovarea în Segunda B, al treilea eşalon fotbalistic din Spania.

Julio va ajunge vineri în Spania şi apoi va fi prezentat oficial la noua sa echipă, informează Marca.

 

 

De-a lungul carierei sale, brazilianul a jucat la nu mai puţin de 16 echipe, inclusiv la Real Madrid, AC Milan, Benfica Real Sociedad sau Bolton, precum şi la Dinamo Bucureşti.

 "Avem atacanţi de Liga Campionilor, vrem să avem şi fundaşi pentru Liga Campionilor"

Doar şase luni a jucat Julio Cesar la Dinamo, deşi semnase un contract valabil trei ani, timp în care a adunat zece meciuri. Asta în condiţiile în care, în momentul aducerii brazilianului, preşedintele de atunci al clubului, Cristi Borcea, exclama: "Avem atacanţi de Liga Campionilor, vrem să avem şi fundaşi pentru Liga Campionilor".

După plecarea de la Dinamo, Julio Cesar a mai evoluat la Gaziantepspor, Maritimo, Sporting Kansas City şi FC Toronto. Avea să se retragă în 2013.

Afla mai multe despre: julio cesarantrenordinamo 

viewscnt
Articole similare