Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl mai ţineţi minte pe Răzvan Ochiroşii? Este cel mai tânăr marcator al FCSB-ului în cupele europene. Iată ce bornă este pe cale să atingă la echipa sa

Îl mai ţineţi minte pe Răzvan Ochiroşii? Este cel mai tânăr marcator al FCSB-ului în cupele europene. Iată ce bornă este pe cale să atingă la echipa sagalerie foto

Fotbal

Comentarii

Ajuns la 29 de ani, Răzvan Ochiroşii poate bifa prezenţa cu numărul 100 pentru formaţia spaniolă de Liga a 3-a, Guijuelo, dacă va fi introdus în partida de campionat de duminică, 26 ianuarie, contra celor de la Real Sociedad B.

În acest sezon, după 21 de etape, Guijuelo se află pe locul 15 (din 20). Răzvan Ochiroşii a jucat în 11 dintre cele 21 de meciuri, dintre care nouă ca titular. Dacă va fi folosit şi în partida cu Real Sociedad B, va fi al 100-lea meci pentru român, în tricoul lui Guijuelo.

Răzvan Ochiroşii este la a doua aventură la Guijuelo. Prima a avut loc în 2013, când a sosit de la o altă formaţie de Liga a 3-a, Fuenlabrada. Două sezoane a stat la Guijuelo, până a fost transferat de Alcorcon, formaţie de Liga a 2-a spaniolă. În cele două sezoane, Ochiroşii a bifat 60 de meciuri pentru Guijuelo.

Revenirea la Guijuelo a avut loc în vara lui 2018, iar de atunci a mai bifat alte 39 de meciuri.

Răzvan Ochiroşii, cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului în cupele europene

Răzvan Ochiroşii deţine recordul pentru cel mai tânăr marcator din istoria FCSB-ului, în cupele europene. S-a întâmplat în august 2006, într-un meci cu Gorica, din preliminariile Ligii Campionilor. Ochiroşii avea atunci 17 ani, 4 luni şi 20 de zile. Pentru FCSB el a evoluat în 27 de meciuri, iar pentru naţionala de tineret a României în alte 12. În sezonul 2005-2006 a cucerit un titlu de campion al României cu formaţia roş-albastră. A repetat performanţa în 2010-2011 în tricoul Oţelului Galaţi.

Pe lângă faptul că era considerat unul dintre cei mai promiţători jucători români la acea vreme, a ieşit în evidenţă şi cu opulenţa sa, atunci când şi-a cumpărat o maşină foarte scumpă, chiar dacă el nu avea nici măcar permis.

Afla mai multe despre: razvan ochirosii 

viewscnt
Articole similare