Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl pierde Dinamo pe Diego Fabbrini? A fost lăudat de Dan Petrescu, iar Dumitru Dragomir l-a propus la rivala FCSB: "Să-l ia repede Becali"

Îl pierde Dinamo pe Diego Fabbrini? A fost lăudat de Dan Petrescu, iar Dumitru Dragomir l-a propus la rivala FCSB: "Să-l ia repede Becali"

Fotbal

Comentarii

Mijlocaşul italian al celor de la Dinamo Bucureşti, Diego Fabbrini, a fost jucătorul determinant pentru "câini" în victoria contra Astrei, scor 2-0, în prima etapă din 2020, iar laudele nu au întârziat să apară.

Primul a fost fostul şef de la Liga Profesionistă de Fotbal, Dumitru Dragomir, cel care i-a sugerat lui Gigi Becali să-l aducă urgent la FCSB, deoarece i-ar lega tot jocul la mijlocul terenului. Nu ar fi un lucru imposibil de realizat pentru patronul celor de la FCSB, mai ales că este specializat în aducerea de jucători care au strălucit în "Ştefan cel Mare", ultimele exemple sunt cele ale lui Harlem Gnohere şi Diogo Salomao. În plus, Becali a mai încercat să-i aducă, în trecutul apropiat, şi pe foştii dinamovişti Ante Puljic şi Dan Nistor.
 
"Dacă îl aduce pe Fabbrini, FCSB ia campionatul 3 ani la rând. Să îl ia repede Becali, până nu îl ia altcineva. Am auzit ca sunt unele cluburi care il doresc", a spus Dumitru Dragomir la Pro X.
 

Îl pierde Dinamo pe Diego Fabbrini? Dan Petrescu este cu ochii pe italian, iar Dumitru Dragomir l-a propus la rivala FCSB: "Să-l ia repede Becali"

 
De asemenea, Diego Fabbrini a fost remarcat în partida cu Astra Giurgiu şi de antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu. "Bursucul" a fost impresionat de calităţile mijlocaşului de 29 de ani, însă, în stilul caracteristic al unui jucător de poker, şi-a mascat bine orice intenţie. Cu toate acestea, se întâmplă rar ca un jucător din Liga 1 să "culeagă" laude din partea lui Dan Petrescu.
 
"E un jucător pe care l-am cunoscut puţin. În anul când juca el, eu nu am fost aici. Dar acum am văzut meciul cu Dinamo, mi s-a părut un jucător foarte bun, Acum nu ştiu cine îl vrea, cine îl ia, dar mie mi-a plăcut la meciul ăsta. Dar după un meci e greu să îmi fac o părere", a spus şi Dan Petrescu, la conferinţa de presă dinaintea partidei cu Gaz Metan Mediaş, programată astăzi, de la ora 20.
 
  • În cariera sa, Diego Fabbrini a evoluat pentru Empoli, Udinese, Palermo, Siena şi Spezia. În rest, italianul a mai trecut pe la Watford, Millwall, Birmingham, Middlesbrough, Real Oviedo, FC Botoşani şi ŢSKA Sofia, înainte de a ajunge în vara lui 2019 la Dinamo. 
  • Cota de piaţă a italianului, conform Transfermarkt, este de 800.000 de euro.
 
 

Afla mai multe despre: dinamo 

viewscnt
Articole similare