Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl pierde Mourinho? Fundaşul care a impresionat la Euro 2020, pe lista Barcelonei şi a lui PSG

Îl pierde Mourinho? Fundaşul care a impresionat la Euro 2020, pe lista Barcelonei şi a lui PSG

EURO 2020

Comentarii

Leonardo Spinazzola a impresionat la Euro 2020, iar mai multe cluburi din Europa sunt acum pe urmele sale.

Potrivit presei internaţionale, Leonardo Spinazzola a intrat în atenţia unor cluburi uriaşe din Europa, după ce a impresionat la turneul final al Campionatului European.

Luptă aprigă pentru Spinazzola

Fundaşul lui AS Roma este deja urmărit de Real Madrid, dar potrivit jurnalistului Gianluca di Marzio, FC Barcelona şi Paris Saint Germain au devenit foarte interesate de serviciile sale, mai ales după ce Leonardo Spinazzola a impresionat la Euro 2020.

În vârstă de 28 de ani, Spinazzola joacă la Roma din 2019, după ce a crescut la Juventus şi a mai trecut în cariera sa pe la Empoli, Lanciano, Siena, Atalanta, Vicenza, Perugia sau Atalanta. În naţionala Italiei, Leonardo Spinazzola a debutat în 2017, pe vremea când îmbrăca tricoul Atalantei. A bifat deja 17 selecţii pentru Squadra Azzurra, fără să marcheze vreodată.

În sezonul trecut, el a jucat în 39 de meciuri pentru AS Roma şi a marcat de două ori. Are 71 de meciuri pentru noua echipă a lui Mourinho şi patru goluri marcate. Mourinho vrea să-l păstreze la echipa sa pentru noul proiect, dar rămâne de văzut dacă Roma şi Spinazzola vor rezista tentaţiei unui posibil transfer pe bani mulţi în această vară. 

Afla mai multe despre: leonardo spinazzola 

viewscnt
Articole similare