Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl pierde pe Griezmann, dar pregăteşte încă două lovituri de senzaţie! Simeone e gata să aducă un SUPER ATACANT la Atletico Madrid

Îl pierde pe Griezmann, dar pregăteşte încă două lovituri de senzaţie! Simeone e gata să aducă un SUPER ATACANT la Atletico Madrid

La Liga

Comentarii

Antoine Griezmann are şanse mari să joace la FC Barcelona din sezonul viitor. Atletico l-a adus deja pe Joao Felix, cel mai scump transfer din istoria clubului şi pregăteşte alte două mutări senzaţionale.

Cotidianul AS scrie că Atletico Madrid are încă două nume pe lista transferurilor din această vară. Primul dintre ei este cel mai bun jucător de la Campionatul European de Tineret, mijlocaşul Fabian Ruiz (23 de ani).

Ruiz este urmărit de mult timp de Diego Simeone, dar Napoli s-a mişcat mult mai repede şi a plătit clauza de 30 de milioane de euro a fotbalistului. Carlo Ancelotti a asigurat că fotbalistul este ”netransferabil”, dar Atletico Madrid l-a trecut în capul listei de achiziţii pentru restul perioadei de mercato.

Şi nu este singurul obiectiv al ”colchonerilor” din Serie A. Simeone îl vrea şi pe Mauro Icardi, vârful intrat în dizgraţie la Inter Milano. Argentinianul este un fotbalist pe care Simeone îl place foarte mult. El ar urma să-i ia locul în lot lui Diego Costa a cărui situaţie în acest moment este una foarte complicată. Icardi (26 de ani) a marcat 124 de goluri în 219 meciuri pentru Inter Milano în ultimele şase sezoane cât a evoluat pe Giuseppe Meazza.

  • 80 de milioane de euro este cota de piaţă a lui Mauro Icardi
  • 50 de milioane de euro este cota lui Fabian Ruiz

Afla mai multe despre: atletico madriddiego simeoneicardigriezmannfabian ruiz 

viewscnt
Articole similare