Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl pierde România? Ce scrie presa din Republica Moldova despre Virgiliu Postolachi

Îl pierde România? Ce scrie presa din Republica Moldova despre Virgiliu Postolachi

Stranieri

Comentarii

Virgiliu Postolachi a refuzat din nou convocarea la naţionala Republicii Moldova, dar presa de peste Prut scrie că atacantul lui PSG ia în calcul să joace inclusiv pentru Franţa.

În vârstă de 18 ani, Virgiuliu Postolachi este unul dintre cei mai talentaţi tineri de la PSG, club la care a ajuns în 2013. FRF vrea să profite şi încearcă să-l ”facă” român. De altfel, atacantul de 18 ani a devenit cetăţean român în luna septembrie, însă problemele birocratice au împiedicat debutul pentru naţionalele ţării noastre.

Însă Virgiliu Postolachi ia în calcul şi varianta să joace pentru naţionalele Franţei, în condiţiile în care deţine deja cetăţenie. Recent, Postolachi a refuzat o nouă convocare la naţionala Republicii Moldova şi presa de peste Prut scrie că aşteaptă să fie selecţionat la naţionalele României sau la cele ale Franţei.

”La fiecare meci el este convocat. Este trimisă scrisoare la club, în care este invitat în cantonamentul naţionalei. Mai mult ca atât o să vă spun, nici răspunsul nu primim. Asta vorbeşte despre aceea că jucătorul nu are dorinţă! Decât să avem un jucător, care nu îşi doreşte, mai bine să convocăm pe cineva din campionatul intern, care cu adevărat îşi doresc să evolueze sub steagul Republicii Moldova”, a declarat Dragoş Hîncu, vicepreşedintele federaţiei de fotbal din Moldova.

Afla mai multe despre: virgiuliu postolachipsgromaniarepublica moldova 

viewscnt
Articole similare