Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl recunoşti? Craiova l-a lăsat să plece liber de contract. A marcat însă 45 de goluri după plecarea din Bănie

Îl recunoşti? Craiova l-a lăsat să plece liber de contract. A marcat însă 45 de goluri după plecarea din Băniegalerie foto
Comentarii

Adus la Craiova în perioada Gheorghe Mulţescu, vârful în vârstă de 33 de ani nu a reuşit să impresioneze. Nusmir Fajic a bifat doar 5 partide în Bănie, fără să marcheze apoi a plecat la FK Krupa în ţara sa natală.

Nusmir Fajic a fost adus gratis de olteni după ce atacantul bosniac bifase o experienţă nereuşită în China. În tricoul alb-albastru, Nusmir a debutat pe 11 februarie 2017 la înfrângerea suferită de Universitatea, 0-1 la Botoşani. În cele 5 meciuri jucate pentru formaţia fanion a Olteniei Nusmir Fajic nu şi-a trecut în palmares decât o pasă decisivă în partida cu Gaz Metan Mediaş.

Şi-a reziliat contractul cu gruparea olteană şi s-a întors la Krupa, în Bosnia Herţegovina.

Acolo, a renăscut. A punctat de 10 ori în 20 de meciuri şi s-a transferat la Velez Mostar, unde a făcut senzaţie. În două sezoane, Fajic a punctat de 32 de ori, semn că oltenii nu se înşelaseră în privinţa lui. ”A fost probabil doar o chestiune de acomodare în România” avea să explice Fajic.

De anul trecut, vârful de 33 de ani joacă la Jedinstvo Bihac o formaţie modestă din Bosnia Herţegovina. A punctat de trei ori, dar e clar că pare pe final de carieră.

În 2018, Fajic a cucerit titlul cu Velez Mostar. A fost una dintre performanţele sale de top din carieră, după ce reuşişe aceeaşi performanţă în Slovenia, cu Maribor, în două rânduri. Tot în Slovenia, Nusmir Fajic a cucerit Cupa şi două Superucupe ale Sloveniei.

Masivul atacant de 1.91 m a mai jucat în cariera sa la Zvijezda Gradacac, Rudar, Travnik, Dinamo Minsk, Vitez sau Xianjiang Leopard. În prezent este cotat la 150 de mii de euro, dar nu are planuri de retragere

Afla mai multe despre: nusmir fajic 

viewscnt
Articole similare