Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl regretă cei de la Genk pe Ianis? Ce scriu belgienii după un nou meci excelent făcut de Hagi jr

Îl regretă cei de la Genk pe Ianis? Ce scriu belgienii după un nou meci excelent făcut de Hagi jr

UEFA Europa League

Comentarii

Prestaţia pe care Ianis Hagi a reuşit-o în returul cu Braga a fost lăudată de jurnaliştii belgieni, care scriu că mijlocaşul de 21 de ani şi-a asumat din nou rolul de lider.

Ianis Hagi a strălucit şi în returul cu Sporting Braga, după ce în prima manşă a reuşit două goluri în victoria cu 3-2. Acum, a ratat un penalty în finalul primei reprize, dar a pasat superb pentru golul victoriei marcat de Kent, în minutul 61. Prestaţia foarte bună a lui Ianis Hagi a fost remarcată şi în Belgia, în condiţiile în care Ianis aparţine de Genk.

Site-ul hbvl.be, una dintre cele mai importante publicaţii din Belgia, titrează: ”Un penalty ratat şi un assist: Ianis Hagi joacă din nou rolul principal la Rangers”. În continuare, jurnaliştii belgieni scriu că, ajutată de Ianis, Rangers a fost şi mai bună în returul cu Braga: ”După 3-2 în tur, Glasgow Rangers a fost şi mai bună în retur decât Braga: 0-1. Ianis Hagi a fost din nou în rol de conducător”.

Glasgow Rangers vrea să-l transfere definitiv pe Ianis Hagi

Mijlocaşul de 21 de ani a fost cumpărat în vară de Genk, de la Viitorul, contra sumei de patru milioane de euro. Ianis Hagi n-a primit însă prea multe şanse şi belgienii au decis să-l împrumute în această iarnă. Ianis Hagi a ajuns la Glasgow Rangers, care a avut şi inspiraţia să ceară clauză pentru un transfer definitiv.

Scoţienii sunt încântaţi de forma arătată până acum de Ianis Hagi şi inclusiv Gary McAllister - secundul lui Steven Gerrard - a recunoscut că sunt mari şanse ca mijlocaşul român să fie transferat definitiv. Nemulţumiţi sunt însă fanii lui Genk, care pe reţelele de socializare scriu că Ianis a fost lăsat prea uşor să plece.

Afla mai multe despre: ianis hagi 

viewscnt
Articole similare