Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl va pufni râsul pe Becali? :) Câţi bani vrea să plătească Fenerbahce pentru Dennis Man. Suma a fost dezvăluită de presa din Turcia

Îl va pufni râsul pe Becali? :) Câţi bani vrea să plătească Fenerbahce pentru Dennis Man. Suma a fost dezvăluită de presa din Turcia

Superliga

Comentarii

În ultimele zile au apărut informaţii că Fenerbahce ar dori să-l transfere pe Dennis Man, jucător care are însă o clauză de reziliere de 100 de milioane de euro. Suma de transfer despre care vorbesc turcii este însă mult prea departe de dorinţele lui Gigi Becali.

Site-ul haberturk.com susţine că scouterii lui Fenerbahce l-au monitorizat de mai mult timp pe Dennis Man şi s-au decis că merită investiţia. Mijlocaşul de 20 de ani a avut anul trecut cel mai bun sezon al său, dar în acest an a arătat o formă mai slabă. Cu toate acestea, este considerat un jucător interesant pentru un club ca Fenerbahce.

Discuţiile s-ar putea bloca, însă, încă din prima fază a negocierilor. Potrivit haberturk.com, cei de la Fenerbahce ar vrea să plătească în jur de 3 milioane de euro, o sumă care este sub aşteptările patronului FCSB. Gigi Becali i-a pus în contract o clauză ireală de reziliere, 100 de milioane de euro, şi la finalul verii a declarat că a refuzat o ofertă ”neoficială” de 14 milioane de euro şi a cerut 30 de milioane de euro:

”Eu am refuzat şi 14 milioane de euro pentru Man, nu doar 11 milioane de la AS Roma. Nu a fost o ofertă oficială, a fost o discuţie la modul 'Îl dai cu 14 milioane? Nu îl dau!' Şi am cerut 30 de milioane. Mă rog să rezist 2 ani la sume de 20 de milioane, 30 de milioane, pentru că vor veni şi ofertele astea”, a spus atunci Gigi Becali.

În astfel de condiţii, oferta de 3 milioane de euro făcută de Fenerbahce ar putea refuzată de patronul FCSB, fără prea multe discuţii.

Afla mai multe despre: dennis mangigi becaliliga 1fcsbfenerbahce 

viewscnt
Articole similare