Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Îl vizitez pe Michael în mod regulat!" Omul care l-a văzut recent pe Schumacher rupe tăcerea: "Trebuie să acceptăm asta!"

"Îl vizitez pe Michael în mod regulat!" Omul care l-a văzut recent pe Schumacher rupe tăcerea: "Trebuie să acceptăm asta!"galerie foto

Auto

Comentarii

Un fost pilot al Scuderiei Ferrari susţine că îl vizitează regulat pe Michael Schumacher, la mai bine de patru ani de la accidentul suferit de fostul campion mondial din Formula 1 în timp ce schia.

Este vorba de italianul Luca Badoer (47 de ani), care a vorbit pentru presa din Cizmă despre modul în care soţia lui Schumacher, Corina, tratează relaţia cu presa şi încearcă să-l protejeze pe septuplul campion mondial.

În ultimul timp, extrem de puţine informaţii despre starea lui Michael Schumacher au ajuns în presă, iar "secretomania" este impusă de soţia fostului pilot, spune Badoer, citat de Diariodelweb.it.

Badoer a dezvăluit că l-a vizitat în mai multe rânduri pe Michael Schumacher în ultimul timp, dar că respectă dorinţa familiei de a nu oferi niciun detaliu despre starea fostului său coleg.



"Îl vizitez pe Michael în mod regulat. Dar familia lui vrea să păstreze secret tot ce ţine de el şi eu respect 100% acest lucru. Toată lumea face tot ce e posibil pentru recuperarea lui Schumi.

Corina permite accesul pentru foarte puţine persoane. Hai să acceptăm asta, să respectăm deciziile ei şi să nu creăm polemici"
, a declarat Badoer, explicând astfel de ce un fost coleg al lui Schumacher, brazilianul Rubens Barichello, nu a fost lăsat să-l vadă pe acesta.

Ce ştim despre Michael Schumacher la 4 ani după teribilul accident de schi. În ce stare e acum legendarul pilot

Afla mai multe despre: michael schumachercorina schumacherstare schumacher 

viewscnt
Articole similare