Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Îl vrea United, dar are un bilanţ de coşmar în ultimele şapte luni! Unde a suferit Tottenham în toată această perioadă

Îl vrea United, dar are un bilanţ de coşmar în ultimele şapte luni! Unde a suferit Tottenham în toată această perioadă galerie foto

Premier League

Comentarii

Londonezii au un palmares catastrofal în ultimele nouă deplasări din Premier League. Echipa lui Pochettino a remizat în doar 2 dintre cele 9 partide susţinute, celelalte fiind înfrângeri.

Deşi a jucat finala Ligii Campionilor în vara acestui an, Tottenham este departe de forma arătată în finalul stagiunii trecute. Problemele cele mai mari ale lui Spurs sunt în deplasare unde nu a mai reuşit să se impună în campionat din 20 ianuarie atunci când o învingea pe retrogradata Fulham. De la acel moment, Eriksen & Co au înregistrat 7 eşecuri şi 2 egaluri în jocurile de pe teren străin. Ambele remize au fost obţinute în ediţia actuală din Premier League chiar în faţa a două echipe cu pretenţii, campioana Manchester City şi rivala din oraş, Arsenal. 

Totuşi cu doar două puncte bifate în ultimele şapte luni în deplasare, Tottenham se află pe antepenultimul loc al ierarhiei care contabilizează parcursul fiecărei echipe din primele patru ligi engleze în jocurile de afară. Doar Scunthorpe şi Huddersfield stau mai prost la acest capitol din 1 februarie încoace. Dacă în Anglia lucrurile se prezintă în acest fel, în Champions League, Tottenham a dat lovitura cu nişte victorii de senzaţie în 2019. Cea mai importantă rămâne cea cu Ajax, care a dus-o în ultimul act al Champions League. 

 

 

Afla mai multe despre: tottenhampochettinopremier leaguedeplasarebilanţ 

viewscnt
Articole similare