Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Îl vrei pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Bergodi, răspuns direct: ”Cu tot respectul, dar are o anumită vârstă”

”Îl vrei pe Mircea Lucescu la Rapid?”. Bergodi, răspuns direct: ”Cu tot respectul, dar are o anumită vârstă”

Rapid

Comentarii

Antrenorul Rapidului, Cristiano Bergodi (59 de ani), a fost chestionat cu privire la Mircea Lucescu (78 de ani), iar acesta a dat un răspuns interesant.

Rapid are un test dificil în faţă, derby-ul cu FCSB, care va avea loc duminică, 5 noiembrie, de la ora 20:30, în etapa a 15-a, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro

În ce funcţie l-ar vedea Bergodi pe Lucescu la Rapid

În conferinţa de presă premergătoare duelului de pe Arena Naţională, Cristiano Bergodi a vorbit şi despre subiectul Mircea Lucescu.

Reputatul antrenor român şi-a dat demisia de la Dinamo Kiev şi a decis să ia o pauză de la antrenorat. Rămâne de văzut dacă este definitivă sau nu.

Iar Bergodi a comentat posibilitatea ca Mircea Lucescu să se alăture proiectului de la Rapid, la fel cum a vorbit şi Ovidiu Burcă despre ”Il Luce” la Dinamo Bucureşti.

”Mircea Lucescu a venit acum 3 săptămâni la noi, are un nepoţel la Rapid. Ne-am întâlnit cu tot staff-ul. Am jucat contra lui când era la Pisa, la Inter. Şi alţii din staff-ul meu au fost antrenaţi de el.

Ne-am făcut o poză frumoasă cu el. E un mare antrenor. Are o anumită vârstă, cred că s-a lăsat ca antrenor. Dar să fie manager general, director tehnic, e foarte important la ce experienţă internaţională are.

Nu pot să spun dacă-l aştept la Rapid, eu aş lucra cu plăcere cu el. E o persoană cu mare experienţă. Pot numai să învâţ de la el.

Îl văd mai mult ca pe un director tehnic decât ca pe un antrenor, cu tot respectul. Am vorbit cu el, nu l-am văzut de mult. Mi-a făcut mare plăcere să-l revăd”, a declarat Bergodi.

Mircea Lucescu este unul dintre personajele cheie din istoria de 100 de ani a Rapidului, el cucerind alături de giuleşteni Cupa României (1998), titlul şi Supercupa României (1999).

Afla mai multe despre: rapidcristiano bergodimircea lucescu 

viewscnt
Articole similare