Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Dumitrescu, din nou „acasă”. Fostul mare internaţional a păşit pe gazonul noului stadion din Ghencea şi a asistat la meciul Stelei: „E fantastic”

Ilie Dumitrescu, din nou „acasă”. Fostul mare internaţional a păşit pe gazonul noului stadion din Ghencea şi a asistat la meciul Stelei: „E fantastic”

Fotbal intern

Comentarii

Ilie Dumitrescu (51 de ani) a fost spectator la meciul pe care CSA Steaua l-a jucat în compania Progresului Spartac, în etapa a treia din Liga 3. Sub privirile fostului mare internaţional, „militarii” s-au impus cu scorul de 3-1.

Înaintea partidei, Ilie Dumitrescu a vizitat noul stadion din Ghencea. 

„E amazing. Adică fantastic. Este un loc special pentru mine. Aici m-am dezvoltat ca persoană, aici am copilărit. Am făcut un tur prin bază. Eu am fost legitimat la opt ani la Steaua. Aici am avut cele mai mari satisfacţii pe plan sportiv şi moral, asta contează cel mai mult. Am fost ultima oară aici când am antrenat Steaua, la vechiul stadion.

Sunt fericit că am văzut stadionul ăsta. N-ai cuvinte, e cel mai înalt nivel. Respectă tot ce înseamnă tendinţe moderne. Cred că de la Voinescu, Zavoda, Alexandrescu şi terminând cu generaţia de aur a Stelei, toţi merită să aibă numele aici. Cu Iovan, Bumbescu, Duckadam, Lăcătuş. Ei sunt cei mai reprezentativi şi trebuie să aibă locuri speciale pe stadion. Clar că nu trebuie să lipsească generaţiile anterioare. Marcel Răducanu, Iordănescu. Eu am fost fan Răducanu, veneam în copilărie la terenul şase şi urmăream antrenamentele echipei mari”, a declarat Ilie Dumitrescu pentru STEAUA TV.

Dumitrescu ia în calcul şi o viitoare posibilă colaborare cu CSA Steaua.

„Dacă există un proiect în care obiectivul este să se facă performanţă, never say never (n.r. niciodată să nu spui niciodată). Am avut o satisfacţie extraordinară să văd stadionul şi ăsta e cel mai important lucru”, a adăugat fostul atacant.

  • Ilie Dumitrescu a jucat la Steaua în perioada 1986-1994 şi în 1998
  • fostul atacant are patru titluri, trei Cupe şi o Supercupă are în palmares cu echipa din Ghencea

Afla mai multe despre: csa steauailie dumitrescughencea 

viewscnt
Articole similare