Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Dumitrescu, la inaugurarea noului stadion din Ghencea: ”Dacă are Thierry Henry statuie la Arsenal, Lăcătuş trebuie să aibă aici”

Ilie Dumitrescu, la inaugurarea noului stadion din Ghencea: ”Dacă are Thierry Henry statuie la Arsenal, Lăcătuş trebuie să aibă aici”

Steaua

Comentarii

Noul stadion din Ghencea a fost inaugurat miercuri seara, alături de marile glorii ale Stelei.

Stadionul nou din Ghencea a fost inaugurat miercuri seara. În cadrul acestui eveniment, Steaua avea să joace amicalul cu OFK Belgrad, iar numărul şapte, purtat de Lăcătuş, avea să fie retras de pe tricourile ”roş-albastre”. Printre prezenţii la ceremonia s-a numărat şi Ilie Dumitrescu, care a vorbit despre amintirile trăite alături de clubul din Ghencea.

Ilie Dumitrescu, la inaugurarea noului stadion din Ghencea

”Pentru mine este un sentiment unic, aici m-am dezvoltat ca persoană, am avut cele mai mari satisfacţii profesionale şi materiale. Am marcat goluri pentru naţională, pentru Steaua. Eu am văzut şi tot ceea ce înseamnă baza unde noi ne antrenam şi făceam pregătirea de la 8 ani.

Sunt un produs sută la sută al clubului. Am fost fericit că am fost altături de cea mai importantă generaţie a fotblului românesc, apropo de Sevilla 86. Am fost mândru că am putut să debutez într-un vestiar cu cei mai importanţi jucători din istoria clubului.

Lăcătuş vine la margine, Ienei îi spune 'Hai să îl băgăm şi pe copilul ăsta. Pe cine să scot?' 'Păi ies eu' şi îmi lasă locul. Îmi dă pasă Loţi Boloni, Tudorel Stoica era sufletul echipei în teren şi m-a susţinut extraordinar.

Mă bucur că am venit la inugurare pentru că este cel mai frumos stadion din ţară. Să am numele gravat pe această arenă înseamnă că am contribuit şi eu puţin în acest club, mi-am pus amprenta. În tot ceea ce înseamnă baza asta sportivă, au crescut foarte mulţi jucători de valoare”, a spus Ilie Dumitrescu.

Cu veştile despre retragerea numărului lui Lăcătuş, Dumitrescu a mai susţinut că fosta glorie a Stelei ar merita chiar mai mult decât atât, chiar o statuie în faţa noului stadion.

”Lăcătuş este simbolul acestui club. Eu cred că ar trebui să i se facă şi o statuie în curtea stadionului. Dacă are Thierry Henry la Arsenal, Lăcătuş trebuie să aibă aici în faţa acestui stadion. Un jucător care mie mi-a marcat copilărie, îl susţineam din tribună, apoi am avut şansa să fiu coleg cu el. Am toate reperele. Acolo la tribuna a doua stătea tatăl meu”, a mai spus membrul Generaţiei de Aur.

Afla mai multe despre: steauacsa steauainaugurare stadion steauasteaua belgradilie dumitrescumarius lăcătuşretragere număr lăcătuş 

viewscnt
Articole similare