Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase a ajuns în instanţă după ce a fost prins băut la volan! Acesta a recunoscut acuzaţiile şi va munci în folosul comunităţii

Ilie Năstase a ajuns în instanţă după ce a fost prins băut la volan! Acesta a recunoscut acuzaţiile şi va munci în folosul comunităţii

Tenis

Comentarii

Fostul tenismen Ilie Năstase a recunoscut acuzaţiile în procesul în care era acuzat de refuzul de a se supune la recoltarea de probe biologice şi conducerea unui vehicul pe drumurile publice, deşi avea permisul suspendat.

Ilie Năstase a transmis că regretă profund faptele şi că acceptă să muncească în folosul comunităţii. Toate acestea, în schimbul judecării prin procedură simplificată şi a amânării executării pedepsei. El risca până la 6 ani de închisoare, dacă era găsit vinovat.

Chemat în faţa instanţei, Ilie Năstase a spus: „Regret foarte mult situaţia. Am şi eu o familie, copii şi regret”.

„Nu mi se pare normal că agentul de poliţie care trebuie să prevină faptele contravenţionale şi penale să decidă să-l urmărească din spate şi să-l lase să producă infracţiunea. (...) Domnul Năstase a spus că poate presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii. Nu a mai fost condamnat la închisoare. (...) Nu solicităm clemenţa, dar să daţi posibilitatea să se îndrepte altfel decât cu pătarea cazierului. Inculpatul are peste 70 de ani, conduita lui îl precede. Prezneta echimoze pe tot trunchiul, cu toate acestea nu a fost tras la răspundere responsabilul. Solicităm amânarea aplicării unei pedepse pentru ambele fapte, să stabiliţi termen de încercare de 2 ani”, a spus avocatul fostului tenismen.

Toate problemele lui Ilie Năstase au început în primăvara lui 2018 când a fost prins conducând sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost scos cu forţa din maşină şi încătuşat. La sfârşitul lunii mai 2018, Ilie Năstase a fost oprit de un echipaj de poliţie în zona ambasadei China, în jurul orei 4.45. 

Atunci i s-a întocmit un dosar penal pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru refuz de recoltare mostre biologice, dar Ilie Năstase a reşit la scurt timp să mai comită o infracţiune. El fost prins în aceeaşi zi conducând un scuter, motiv pentru care i s-a întocmit un al doilea dosar penal. Pe drum, agenţii de la Circulaţie l-au oprit şi amendat din nou. 2.305 lei şi 6 puncte de penalizare a primit Ilie Năstase, însă acesta a contestat în instanţă procesul verbal. 

Afla mai multe despre: scandal. procestribunalilie nastaseacuzatiipuscarie 

viewscnt
Articole similare