Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase a răbufnit după ce Halep a fost suspendată patru ani din tenis: ”Dacă era americancă, nu avea parte de acest tratament. Drastic!”

Ilie Năstase a răbufnit după ce Halep a fost suspendată patru ani din tenis: ”Dacă era americancă, nu avea parte de acest tratament. Drastic!”

Tenis

Comentarii

ITIA anunţă că Simona Halep a fost suspendată pentru patru ani din tenis!

Veşti proaste pentru Simona Halep. ITIA anunţat, azi, că Halep este suspendată patru ani din tenis! 

Ilie Năstase (77 ani), pimul lider din istoria ATP, a răbufnit după ce a aflat ce suspendare a primit Halep.

”Drastic! Sharapova a făcut mai mult şi a luat doar un an şi un pic. În fine. Probabil, dacă era americancă nu avea parte de acest tratament.

Are şanse, nu uită tenisul atât de repede. Oricum, cred că va face apel, am înţeles că ar putea să fie doi ani... Să vedem ce va urma. Repet, e prea drastic, nu cred că... Să sperăm că va fi bine pentru Simona, până la urmă”, a declarat Ilie Năstase pentru gsp.ro.

Anunţul oficial în cazul Simonei Halep

ITIA a emis astăzi după-amiază comunicatul oficial în care confirmă suspendarea. 

”ITIA confirmă că un tribunal independent a suspendat-o pe Simona Halep pentru o perioadă de 4 ani, din cauza încălcării Programului Anti-Doping. Dubla campioană de Grand Slam, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită vinovată pentru două încălcări separate.

Prima, cu substanţa interzisă roxadustat, la US Open 2022. A doua este legată de iregularităţile din paşaportul său biologic”, a fost comunicatul ITIA.

  • 29 august 2022 este data ultimului meci jucat de Simona Halep: vs. Daria Singur, la US Open, în primul tur (2-6, 6-0, 4-6)

În august 2022, Simona Halep a fost depistată pozitiv cu o substanţă interzisă, roxadustat chiar în cadrul turneului US Open, după înfrângerea surprinzătoare în primul tur împotriva Dariei Snigur.

Afla mai multe despre: simona halepilie năstasesuspendare tenisdopaj halep 

viewscnt
Articole similare