Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase a vorbit despre lupta pentru titlu din Liga 1. ”S-au făcut nişte faulturi grosolane!”

Ilie Năstase a vorbit despre lupta pentru titlu din Liga 1. ”S-au făcut nişte faulturi grosolane!”

Superliga

Comentarii

Universitatea Craiova a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa FCSB, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii 1, iar CFR se poate distanţa la 8 puncte de bucureşteni, dacă se va impune în faţa lui FC Argeş.

Ilie Năstase, fostul lider mondial din lumea tenisului, a recunoscut în repetate rânduri că este un fan al echipei patronate de Gigi Becali. Totuşi, el susţine că băieţii lui Toni Petrea nu mai au şanse la titlu, iar fostul sportiv şi-a argumentat opinia. 

 ”S-au făcut nişte faulturi grosolane!”

”Păi, titlul, oricum era greu, cu cinci puncte în avans. E greu. Acum, CFR-ul are meci şi cu Craiova. Să vedem dacă Craiova sau dacă Piteştiul joacă cum a jucat contra FCSB-ului. Aici sunt nişte aranjamente, care nu prea sunt corecte. Piteştiul a jucat foarte dur cu FCSB şi chiar la limita de joc, adică s-au făcut nişte faulturi grosolane. Bine, a fost şi o eliminare. 

Nu ştiu, vreau să văd şi eu meciul astă-seară, sunt curios cum se joacă. Depinde şi ce face Craiova cu Clujul, şi ce face Clujul în cele două meciuri cu Steaua. Sunt multe meciuri”, a spus Ilie Năstase, potrivit Fanatik.

Ultima partidă a etapei, CFR Cluj – FC Argeş, este programată luni, la ora 21.00 şi va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1 şi în format video-text, pe orangesport.ro.

Clasamentul play-off-ului este următorul: 1. CFR Cluj – 42 de puncte, 2. FCSB – 37, 3. Universitatea Craiova – 33, 4. FC Voluntari – 30, 5. Farul Constanţa – 25, 6. FC Argeş – 24.

Afla mai multe despre: liga 1-fcsb-ilie năstase 

viewscnt
Articole similare