Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase aşteaptă scuze de la preşedintele Iohannis după n-a fost lăsat să vadă parada militară de la tribuna oficială!

Ilie Năstase aşteaptă scuze de la preşedintele Iohannis după n-a fost lăsat să vadă parada militară de la tribuna oficială!

Diverse

Comentarii

Ilie Năstase s-a supărat foarte tare pe autorităţile din România. Fostul tenismen a încercat să intre în la tribuna oficială a paradei militare de Ziua Naţională a României, însă a fost nevoit să vadă spectacolul de pe trotuar, ca toţi ceilalţi bucureşteni.

"De cinci ani mă duc cu fiica mea. E adevărat că nu m-a invitat niciodată nimeni, m-am dus eu, m-am invitat singur. Am intrat acolo şi azi (n.r. ieri) am fost refuzat. Mi s-a spus prin staţie că nu sunt pe listă şi că nu am voie să intru.

M-am dus pe trotuar ca toată lumea, am ascultat imnul şi am plecat acasă. Fetiţa mea a plâns şi m-am enervat şi am plecat. Nu ştiu de ce nu m-au lăsat, că mai erau vreo 20-30 de generali din aceeasi armată ca mine. Ei au putut, eu nu.

Au confiscat ţara asta şi politic şi economic, acum au confiscat şi Ziua României. Nu sunt supărat pe cei de la poartă. Pe cei care organizează, da. Aştept scuzele de rigoare. Că e preşedintele României, că cine o fi, nu mă interesează. Eu am făcut ceva pentru Romania, am fost îmbrăcat militar, general, ca şi ceilalţi care erau în spate acolo, nu văd de ce eu nu pot să intru", a afirmat Ilie Năstase, citat de ziare.com.

Afla mai multe despre: ilie năstasepresedintele iohannis 

viewscnt
Articole similare