Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ilie Năstase continuă războiul pentru arenele BNR: ”Până mor o să luăm terenurile înapoi! Vă garantez eu”

Ilie Năstase continuă războiul pentru arenele BNR: ”Până mor o să luăm terenurile înapoi! Vă garantez eu”

Tenis

Comentarii

Primul lider ATP din istorie, Ilie Năstase (77 de ani), a promis că tenisul românesc îşi va recupera terenurile ce aparţin, în acest moment, de Banca Naţională Română (BNR).

Terenurile de pe str. Dr. Staicovici aparţin de BNR încă din 1946, în timp ce Arena Centrală de tenis a intrat în proprietatea BNR în 1991, prin plată, de la Ministerul Tineretului şi Sportului.

Ilie Năstase: ”Domnul Isărescu nu o să cedeze. E terenul de la mama lui”

Arenele de tenis au găzduit turnee ATP, WTA; FED Cup sau Davis Cup începând din anul 1993, până în 2016, când BNR-ul şi-a schimbat priorităţile, iar tenisul profesionist a fost trecut pe planul secund.

Ilie Năstase a promis că, până va trece la cele veşnice, va reuşi să intre din nou în posesie terenurilor de la BNR, pentru ca tenisul de mare performanţă să se întoarcă acolo unde îi este locul.

Şi uite că turneul continuă şi cred că le ajută pe fete şi eu cred că după mine şi domnul Ţiriac ar trebui să mai vină cineva să continue treaba asta. Pentru că tot în parcare o să jucăm, pentru că domnul Isărescu nu o să cedeze.

Pentru că terenul ăla e de la mama lui. Eu m-am născut acolo şi lângă terenul central era un nuc şi l-am sunat pe Isărescu şi i-am spus că mă doare un picior când a tăiat nucul ăla. Deci omul nu are treabă.

Din păcate, în România puterea civică nu există. Trebuia să mergem 20.000 de oameni la bancă acolo, pentru că ăla este locul tenisului. Am avut turneu 21 de ani, acolo am jucat meciurile de Cupa Davis, acolo e toată tradiţia. La un moment dat se numea Arenele BNR Ţiriac Năstase, dar ne-a luat şi numele ăla.

Dar sufletul nu poate să ni-l ia şi până mor o să luăm terenurile înapoi, vă garantez eu. Eu singur o să mă bat. Banca nu e a lui, e a românilor, terenurile nu sunt ale lui, sunt ale românilor. Şi nu-i înţeleg pe români de ce nu se revoltă. De ce? Eu ştiu ce am făcut pentru ţara asta, dar el ce a făcut? Pun şi eu o întrebare”, a declarat Ilie Năstase, conform agerpres.ro, cu ocazia turneului Ţiriac Trophy

Afla mai multe despre: ilie nastasebnr 

viewscnt
Articole similare